parol, a czym badałeś ten prąd? i czy miałeś włączone podgrzewanie szyby tylnej i stacyjkę podczas pomiarów? czy w tym czasie szyba grzeje i porąd do niej dochodzi?
pozdr...
Moderator: Moderator
-

Zico63 - Members
Elektryczne szyby
Witam poraz kolejny wszystkich.
tym razem chciałbym sie zapytać czymozna zamontować elektryczne szyby w Volkswagenie
Golf 3 1992 TD 3- drzwiowy
jeśli tak to czy ktos się orientuje ile około takie założenie kosztuje ze wszystkim (części robocizna)
tym razem chciałbym sie zapytać czymozna zamontować elektryczne szyby w Volkswagenie
Golf 3 1992 TD 3- drzwiowy
jeśli tak to czy ktos się orientuje ile około takie założenie kosztuje ze wszystkim (części robocizna)
- Fabian_7
- Berbeć
szyby oczywiscie mozna zalozyc... a jezeli chodzi o cene to w serwisach powiedzieli mi ze zaloza ale za 600-700
wiec lepiej poszukac oryginalnych mechanizmow np na allegro i samemu sobie zalozyc
wiec lepiej poszukac oryginalnych mechanizmow np na allegro i samemu sobie zalozyc-

pawel_ns - Members
witajcie! widzialem na allegro kompletny zestaw ele szyb. ale szczerze wam powiem ze to kupa roboty samemu. trzeba powybierac stare mechanizmy szyb, zmienic uchywty na dzrwiach na te ze sterowaniem, poprowadzic kupe kabli i dobrze je podlaczyc co dla mnie jest czarna magia. nie wiem czy to wszystko ale wydaje mi sie ze to troche szalony pomysl, no ale jak ktos sie zaprze to czemu nie... pozdr 

- demon300
- Czytacz
no kiedys o to samo pytalem bo jestem bialy w tym temacie ale napisali ze zajmie mi to troche czasu ale powinienem sobie dac rade
-

pawel_ns - Members
kamilecki robiłem wszystko na włączonym zapłonie i podgrzewaniu na szybe ale prąd nawet niedochodzi mi do tej białej kostki łączącej próg do drzwi na białym przewodzie a drugi przewód jaki dochodzi chyba jako masa to czerono-czarny
MK3 1,9 TDI 90 KM
-

parol - Czytacz
witam ja tez zakladalem el szyby do swojego golfa tyle ze kupilem orginalne podnosniki razem z cala wiazka instalacyjna i z zalozeniem tego nie mialem zadnego problemu wszystko pasowalo. za ten zestaw zaplacilem 380zl
-

matmixmix - Berbeć
Tez bawilem sie ze swoimi elektrycznymi szybami. W po jakims czasie doszedlem do wniosku ze najlepiej jest kupic cale drzwi. Tak tez zrobilem. Mozna je dostac ze wszystkimi mechanizmami szyba lusterkie itp. za max. 250 zł... 

- Vixos
- Czytacz