Moderator: Moderator
generalnie to nie ma jej w prawie żadnej trójce. Niektóre liczniki mają na nią miejsce i wystarczy włożyć odpowiednią żaróweczke, w innych trzeba to gniazdo nawiercić, a ścieżki już są. Jeszcze jedno wyjście to motaż licznika z Seata który ma taką kntrolkę.Groch367 napisał(a):no ale u mnie 1Z 1.9TDI 1994 nie ma jej? jak to we wszystkich wersjach jest?
- pablomed
- Members
Aro napisał(a):źródło vwgolf.plw licznikach w mk3 w ktorych nie ma oznaczocyn piktogramow jest kontrolka rezerwy tylko trzeba w nia wlozyc zarowke. Sa to liczniki z nowszych wersji(niekoniecznie z lepszych) z licznikami z grubszym nadukiem na tarczach bodajze od 95 ale tego nie jestem pewny
no i niestety nie mam mozliwosci zrobienia kontrolki rezerwy
'97r
-

Antoine - Czytacz
Ja mam golfa z 95 r wersje usa i nie ma kontrolki rezerwy... jest jedna check engine(nie działa!!)...2 od abs-u (po co 2 szt) i taka jak u kolegi wyżej przed ostatnia (od czego ona jest??)
-

saladrus - Members
Lewa -(O)- to brak płynu hamulcowego lub zaciągnięty ręczny a prawa -(O)- to zużyte klocki, nie każdy Golf ma podłączoną. To wersja europejska ale, jak w innym temacie o kontrolkach, w amerykańskiej - nic nie jest pewne.
-

Zico63 - Members
cd
Dziwne to ...co to za wersja.>>???
Golf (97r) 1.6 AEE Jokier tez nie ma kontrolki paliwa (przynajmniej mój) produkcja w Belgi
Golf (97r) 1.6 AEE Jokier tez nie ma kontrolki paliwa (przynajmniej mój) produkcja w Belgi

-=RuTeK=- VW Golf III
WCI & GD
MK3 97` Jokier
==> http://www.golf3.pl/topics2/golf-3-ruto-vt11728.htm <==
WCI & GD
MK3 97` Jokier
==> http://www.golf3.pl/topics2/golf-3-ruto-vt11728.htm <==
-

rutek182 - Czytacz
ja mam 1,6 AEE 97` rok JOKER , i z ciekawości sprawdzilem czy tez mam taka kontrolke. Niema, wiec nie kazdy golf po 95 roku ma takie cudeńko
no ale jakos nie wpadłem w depresje z tego powodu
pozdro ! 
no ale jakos nie wpadłem w depresje z tego powodu
pozdro ! 
-

diego20 - Berbeć