.Moderator: Moderator
Czy nie uważacie ze taka kontrolka jest zbędna
Szkoda by mi było na to czasu, nerwów, rozbierania i kombinowania, chyba kazdy widzi wskazówkę i jeśli dochodzi do rezerwy (czerwonego pola) to jedzie na stacje zatankować, bo nie wiem czy ktoś jeździ do "ostatniej kropelki", pozatym takie coś wpływa źle na pompe paliwa, która się moze zapchąć poprzez syf z dna baku paliwa. POZDRAWIAM 
Szkoda by mi było na to czasu, nerwów, rozbierania i kombinowania, chyba kazdy widzi wskazówkę i jeśli dochodzi do rezerwy (czerwonego pola) to jedzie na stacje zatankować, bo nie wiem czy ktoś jeździ do "ostatniej kropelki", pozatym takie coś wpływa źle na pompe paliwa, która się moze zapchąć poprzez syf z dna baku paliwa. POZDRAWIAM 
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
ja mam w liczniku kontrolki na DIODACH LED SMD(nie na zarówkach). Niestety niema możliwości zainstalowania kontrolki rezerwy...
pozdr
pozdr
- kamilecki
- Gaduła
NIOLMAR, mowisz masz hehe http://www.moman.pl/index.php?a=opis&k=29&id=106 poczytaj tam jest ladnie napisane a co do tej farbki to mozna ja zastapic lakierem do paznokci chyba sa takowe fluorescencyjne 

-

Imper - Members
ImperfectCell Dzieki za stronke ciekawa jest a co do lakieru to moja kobiete maniaczka golfa III posiadaczka GTI powiedziala mi ze sa lakiery do pazurow co swieca w ultra filecie i kosztuja 7PLN a nie 15PLN jak na stronce.Dzieki i pozdrawiam 

NIOLMAR
-

NIOLMAR - Berbeć