kontrolka rezerwy paliwa

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

kontrolka rezerwy paliwa

Postprzez Imper » 31 sty 2008, o 23:02

PANOWEI MAM DOBRA WiADOMOSC ZNALZLEM KONTROLKE OD REZERWY W GOLFIE TERAz NIE DAM SOBIE WMOIWC ZE JEJ NIE MA BO JESTTTTT!!!!!!!!! KAZDY MOZE SOBIE TO ZROBIC W 10 minut a koszt nie przekaracza nawet 50 gr :hyhy: :hyhy: :-D :-D
Ostatnio edytowano 20 lip 2008, o 02:10 przez Imper, łącznie edytowano 1 raz
Avatar użytkownika
Imper
Members
 
Posty: 1601
Dołączył(a): 4 gru 2007, o 02:30
Lokalizacja: Bydgoszcz

kontrolka rezerwy paliwa

 

Postprzez K@mil » 31 sty 2008, o 23:07

BRAVO BRAVO :arrow: Nobel dla Ciebie tak jak chciales :idea:
Avatar użytkownika
K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK
 
Posty: 4895
Dołączył(a): 30 lis 2007, o 19:15
Lokalizacja: NDZ/CT

Postprzez Adi » 31 sty 2008, o 23:10

chwal sie dalej.
pochwal si etym heroicznym wyczynem ;-)
Adi
 

Postprzez K@mil » 31 sty 2008, o 23:13

Adi napisał(a):chwal sie dalej.
pochwal si etym heroicznym wyczynem ;-)


Lubisz dolowac ludzi heeh :D :D


Wcale NIE!
Ostatnio edytowano 31 sty 2008, o 23:16 przez K@mil, łącznie edytowano 1 raz
Avatar użytkownika
K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK
 
Posty: 4895
Dołączył(a): 30 lis 2007, o 19:15
Lokalizacja: NDZ/CT

Postprzez Aro » 31 sty 2008, o 23:16

ImperfectCell, więcej info :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,czy poprostu kumplowi płacisz 50gr. za dzień i patrzy na wskazówke od paliwa ? :-D




lahahahah lahahahaha

<<<Adi śmiej się post niżej :hyhy: .pzdr Aro.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez Aro, łącznie edytowano 1 raz
Avatar użytkownika
Aro
VIP
 
Posty: 1328
Dołączył(a): 28 paź 2007, o 10:45
Lokalizacja: Gostynin
Rocznik: 2000
Silnik: 2000
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez Aro » 31 sty 2008, o 23:38

i że niby gdzie ta kontrolka ? :wstyd: :zdziwko: (na swoich zegarkach niewidze)

Obrazek

Obrazek
Avatar użytkownika
Aro
VIP
 
Posty: 1328
Dołączył(a): 28 paź 2007, o 10:45
Lokalizacja: Gostynin
Rocznik: 2000
Silnik: 2000
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez Imper » 31 sty 2008, o 23:41

ludzie ta kontrolka ejst tylko wystarczy wlozyc zarowke w jej miejsce znajduje sie ona jak siedzisz w samochodzie to na tym aopsku od prawej strony na samym poczatku tego paska to jest caly pic hehe :D jak patrzysz jak na tych fotach to ejj nie widac tam ejst bardzio duzo kontrolek ktorych nie widac i w ich miejscach nei zariowke po prostu dlatego nie swieca Adi, moze dla CIebie to nic nie znaczy ale za przeproszeniem w du... to mam jak taki madry ejstes to pochwal sie co Ty zrobiles??? zachowujesz sie jak totalny ignorant i wkurza mnie Twoje podejscie bo skoro myslsisz, ze jak jestes moderatorem to wysztko Ci wolno to chyba nie zaslugujesz na to stanowisko!!!

Oj tam przesadzasz..
Na zartach sie nie znasz
:zdziwko:
Ostatnio edytowano 31 sty 2008, o 23:51 przez Imper, łącznie edytowano 2 razy
Avatar użytkownika
Imper
Members
 
Posty: 1601
Dołączył(a): 4 gru 2007, o 02:30
Lokalizacja: Bydgoszcz

Postprzez Aro » 31 sty 2008, o 23:46

ImperfectCell, jutro w wolnej chwili zegary wyjme i zobaczymy :mrgreen: lepiej żeby tam było :mrgreen:
Avatar użytkownika
Aro
VIP
 
Posty: 1328
Dołączył(a): 28 paź 2007, o 10:45
Lokalizacja: Gostynin
Rocznik: 2000
Silnik: 2000
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez Imper » 31 sty 2008, o 23:47

normalnie wyciagnij zegary wez pod swiatlo i sam zobaczysz dystrybutor wsadz zariowke i jak bedzisz mial rezerwe to sie zapali bo ja wlasnie mam rezerwe
:-)
Avatar użytkownika
Imper
Members
 
Posty: 1601
Dołączył(a): 4 gru 2007, o 02:30
Lokalizacja: Bydgoszcz

Postprzez Aro » 31 sty 2008, o 23:49

a jakiego typu żarówki tam są ? to odrazu kupie jedną ;-)
Avatar użytkownika
Aro
VIP
 
Posty: 1328
Dołączył(a): 28 paź 2007, o 10:45
Lokalizacja: Gostynin
Rocznik: 2000
Silnik: 2000
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez kajtek » 31 sty 2008, o 23:50

To co trzeba zrobić żeby zainstalować ta żarówke?Sciąga sie zegary i za tym to jest czy gdzie dokładnie?tak jak te wszystkie kontrolki w tym samym rzędzie na dole tylko po prawej koło wskaźnika paliwa tak?
Avatar użytkownika
kajtek
Members
 
Posty: 1559
Dołączył(a): 14 lis 2007, o 12:49
Lokalizacja: ONY Opolskie, NYsa
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez piootrek » 31 sty 2008, o 23:53

Słyszałem o tym, niektóre liczniki mają inne nie.Więc nadzieji wielkich sobie nie róbcie, nie każdy będzie miał to szczęście:D
Jeżeli to co napisałem Ci pomogło to ...:D
Avatar użytkownika
piootrek
Czytacz
 
Posty: 103
Dołączył(a): 17 lis 2007, o 21:41
Lokalizacja: Kraków
Silnik: 1.4
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Następna strona

- - - materac 90x200



Powrót do Elektryka

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 7 gości