Pozdro heheModerator: Moderator
a wg mnie przydalaby sie kontrolka do informacji czy wszystkie drzwi sa zamkniete.. znalazl ktos takowa??
ja znam, nazywa się swiatełko i znajduje się na podsufitce

Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Rezerwa
Ahh tego mi brakowalo. Czasem jak sie zgadam z 'kolezanka' to zapomne zatankowac w trasie a jak mi takowa mrygnie to wzium na BP i tankowano
Dzieki ImperfectCell 
Ahh tego mi brakowalo. Czasem jak sie zgadam z 'kolezanka' to zapomne zatankowac w trasie a jak mi takowa mrygnie to wzium na BP i tankowano
Dzieki ImperfectCell 
-

Shaker - Czytacz
mike102, a rozumiem, że masz wersję Rolling Stones? Jeżeli tak to ja też nie mam czego szukać. Trzeba zatem dalej obserwować czy wskazówka wchodzi w czerwone pole wtedy reset wskazania km i paliwa wg instrukcji 7l zostało... Pozdrawiam!
- holden-77
- Czytacz
holden-77 napisał(a):mike102, a rozumiem, że masz wersję Rolling Stones? Jeżeli tak to ja też nie mam czego szukać. Trzeba zatem dalej obserwować czy wskazówka wchodzi w czerwone pole wtedy reset wskazania km i paliwa wg instrukcji 7l zostało... Pozdrawiam!
Tak, mam ta edycje.
Ja przewaznie tankuje jak wskaznik jest na drugiej czerwonej kresce.
-

mike102 - Badacz tematu
mike102, wiem, że to nie za bardzo w temacie, ale...
Jak u Ciebie działa domykanie szyb/dachu z kluczyka centralnym?
Ja mam szybki na korbkę a dach elektryczny. Muszę dłużej przytrzymać przekręcony kluczyk i wtedy domknie mi dach? Napisz proszę jak to działa u Ciebie. Sorry raz jeszcze, że nie w temacie. Może w PW mi napisz. Z góry dzięki! Pozdrawiam! holden-77
Jak u Ciebie działa domykanie szyb/dachu z kluczyka centralnym?
Ja mam szybki na korbkę a dach elektryczny. Muszę dłużej przytrzymać przekręcony kluczyk i wtedy domknie mi dach? Napisz proszę jak to działa u Ciebie. Sorry raz jeszcze, że nie w temacie. Może w PW mi napisz. Z góry dzięki! Pozdrawiam! holden-77
- holden-77
- Czytacz
panowie wersja golfa nie ma nic do tego czy jest tam ta kontrolka czy tez nie ja mam rolling stones i mam kontrolke rezerwy paliwa a co do tego szyberdachu to trzeba dluzej przytrzymac kluczyk w pozycji zamknietej i wtedy dach powienien sie domykac az do puszczenia kluczyka... ale nie widialem ejszcze samego domykani szyberdachu bez szyb
-

Imper - Members
ImperfectCell napisał(a):panowie wersja golfa nie ma nic do tego czy jest tam ta kontrolka czy tez nie ja mam rolling stones i mam kontrolke rezerwy paliwa
nikt nie pisal ze ma.
zreszta mi ona wcale potrzebna do zycia nie jest, sam wiem kiedy tankowac

-

mike102 - Badacz tematu
Kolega ImperfectCell napisał:
Otóż to, w pełnej wersji elektryki jest jeszcze ,,moduł komfortu'' i to on pozwala domykać urządzenia kluczykiem lub , jeśli jest zdalny, pilotem.
... ale nie widialem ejszcze samego domykani szyberdachu bez szyb
Otóż to, w pełnej wersji elektryki jest jeszcze ,,moduł komfortu'' i to on pozwala domykać urządzenia kluczykiem lub , jeśli jest zdalny, pilotem.
-

Zico63 - Members
hehe to ze nie swieci sie wam kontrolka od paliwa tzn ze za duzo jezdzicie na rezerwie
i sie przepala
zalejcie czasem więcej niż 7 litrów to sie wam nie bedzie przepalac 
i sie przepala
zalejcie czasem więcej niż 7 litrów to sie wam nie bedzie przepalac 
golf jest bogiem,
astra wrogiem.
~~VW~~!!
astra wrogiem.
~~VW~~!!- macQ
- Czytacz