Moderator: Moderator
to jakie mam kupic zeby byly takie jak seryjne.....tzn chodzi mi o wymiary, liczbe zwojow itp...
silnik 1,9 TDI 90 KM
silnik 1,9 TDI 90 KM

- danielsonn
- Czytacz
Sprężyny
Może mi ktoś powiedzieć czy te sprężyny nadadzą się do golfika z 96roku? http://moto.allegro.pl/item641155947_su ... nning.html
wyjęte z rocznika 94 a jakieś zmiany były w okolicach roku 94 w zawiasie. W zasadzie chodzi mi tylko o tylne springi, ale jakby przednie się nadały to też gitara by było
wyjęte z rocznika 94 a jakieś zmiany były w okolicach roku 94 w zawiasie. W zasadzie chodzi mi tylko o tylne springi, ale jakby przednie się nadały to też gitara by było

-

$kubi - Gaduła
jest napisane ze pasuja tez do golfa 2 wiec sa do golfa z rocznika starszego niz 94 

Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
a tego to juz nie wiem
wydaje mi sie ze tyl sie nie rozni niczym ale pewnosci nie mam....
wydaje mi sie ze tyl sie nie rozni niczym ale pewnosci nie mam....Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
Piszę tu bo nadal mam te sprężyny i tak sobie pomyślałem jakbym założył jakieś sprężyny na przód z jakiegoś silnika 1.8. Dalej mam odległość między środkiem koła, a rantem błotnika przód 38 i tył 35. Nowe oryginalne kosztują ok 100zł za sztukę, używki ciężko znaleźć. Co by było jakbym założył z 1.8? obniżyłoby o jakieś 3 cm żeby się wyrównało z tyłem, i czy nie byłby za miękki?
- arisz
- Czytacz