Sportowe Zawieszenie MTS Technik - opinie

Wszystkie informacje o elementach zawieszenia.

Moderator: Moderator

Postprzez gtibodek » 31 sty 2009, o 20:28

-chudy- napisał(a):gtibodek, nie wiem jak te co posiadasz ale mts- ma skrócony skos o 25 mm z tego co pamietam.. :-| ale jezeli na twoich sie spoko jeżdzi to :ok:


jeszcze nie założone :) na wiosne :)
Ostatnio edytowano 31 sty 2009, o 23:08 przez gtibodek, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Avatar użytkownika
gtibodek
Berbeć
 
Posty: 19
Dołączył(a): 29 sty 2009, o 14:22
Lokalizacja: Kamieniec Ząbkowicki

 

MTS sprezyny !! Opinie

Postprzez Pawel.mk3 » 31 sty 2009, o 21:23

Witam czy warto zalozyc MTS spręzyny tylko -40mm ?
Pawel.mk3
Czytacz
 
Posty: 36
Dołączył(a): 29 sty 2009, o 14:22
Lokalizacja: Szczecin

Postprzez $kubi » 1 lut 2009, o 11:40

Ja założyłem... po równej drodze się jedzie ok ale po dziurach strasznie trzęsie i podskakuje, ale kiedy jechałem w 4 osoby to jechało się fajnie nawet po dziurach bo nie skacze tak. Nie wiem może podniosę tył może to coś da a widziałem że jest taka opcja
Avatar użytkownika
$kubi
Gaduła
 
Posty: 500
Dołączył(a): 12 paź 2007, o 14:34
Lokalizacja: brać na mody

Postprzez gtibodek » 7 lut 2009, o 23:30

wlaśnie założyłem springi duzo lepiej niż na orygnale :) progresywne springi exttra tylko przód nie siadł jeszcze jak powinien nie wiem czy siądzie ?? wiecie jak to ?? ułozy się czy już lipa ?? 8-) :evil:
Obrazek
Avatar użytkownika
gtibodek
Berbeć
 
Posty: 19
Dołączył(a): 29 sty 2009, o 14:22
Lokalizacja: Kamieniec Ząbkowicki

Postprzez -chudy- » 8 lut 2009, o 12:17

gtibodek, a jakie masz sprężyny -40 czy -60.????
Avatar użytkownika
-chudy-
Badacz tematu
 
Posty: 219
Dołączył(a): 18 maja 2008, o 14:50
Lokalizacja: JAVWOR

Postprzez PiJey88 » 8 lut 2009, o 14:05

po tygodniu się ułoży, ja jak nówki zakładałęm to tez ze 2 cm był wyzej niż powinien
Avatar użytkownika
PiJey88
Administrator
 
Posty: 5010
Dołączył(a): 2 lut 2007, o 09:16
Lokalizacja: Warszawa
Rocznik: 1996
Silnik: 2.8 VR6 AAA
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez gtibodek » 17 lut 2009, o 22:57

już wiem :) jeździ sie lepiej niż na oryginał gti naprawdę rewelka ale niestety kupiłem springi i wysłano mi nie do mojego modelu tylko do 94 na małe talerzyki, nie chcą wymienić więc musiałem kupić nowe łożyska amorka i talerzyki (kupiłem obnizające) ale jeszcze nie montowałem bo zima u mnie straszliwa a podjazd do sklepu mam niezbyt równy 8-) dam fotki jak wymienię
Obrazek
Avatar użytkownika
gtibodek
Berbeć
 
Posty: 19
Dołączył(a): 29 sty 2009, o 14:22
Lokalizacja: Kamieniec Ząbkowicki

Postprzez shibbyOP » 18 lut 2009, o 13:58

Ja tam mam gwinta z tej firmy, śmigam na nim już od września i na razie sobie chwalę, trochę tył jest miękki ale to wina felg 9cali :D jak tylko ciepło się zrobi to ranty zostaną zaklepane do środka i troszkę wyciągnięte :D Narazie sobie to chwalę a zobaczymy jak będzie później, a polecam Mapeta bo doradzi i nie sprzeda bubla.
Avatar użytkownika
shibbyOP
Gaduła
 
Posty: 607
Dołączył(a): 27 gru 2008, o 11:30
Lokalizacja: Opole // Niemodlin
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez Stealth » 10 mar 2009, o 14:42

Więc co lepiej kupić? Gwinta czy cały kit?
Avatar użytkownika
Stealth
Members
 
Posty: 1366
Dołączył(a): 4 lip 2007, o 14:42
Lokalizacja: Skrzyszów/Ostrów

Postprzez Procent » 10 mar 2009, o 20:40

Ja bym stawiał na gwint
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!

Mój Goferek
Avatar użytkownika
Procent
Members
 
Posty: 1771
Dołączył(a): 1 lut 2009, o 19:06
Lokalizacja: (TLW) Włoszczowa
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez KrysteK_ » 10 mar 2009, o 22:26

Ja na kit ;))
KrysteK_
Czytacz
 
Posty: 86
Dołączył(a): 8 gru 2007, o 15:41
Lokalizacja: Pszczyna

Postprzez Stealth » 11 mar 2009, o 07:12

Procent napisał(a):Ja bym stawiał na gwint

KrysteK_ napisał(a):Ja na kit ;))


A jakieś opinie dlaczego? Suche fakty mnie nie przekonują, że to albo tamto.
Avatar użytkownika
Stealth
Members
 
Posty: 1366
Dołączył(a): 4 lip 2007, o 14:42
Lokalizacja: Skrzyszów/Ostrów

Poprzednia stronaNastępna strona

- - -



Powrót do Zawieszenie

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości