Sportowe Zawieszenie MTS Technik - opinie

Wszystkie informacje o elementach zawieszenia.

Moderator: Moderator

Sportowe Zawieszenie MTS Technik - opinie

Postprzez KrysteK_ » 7 sty 2009, o 15:13

Witam! Co sadzicie o zawieszeniu sportowym MTS Technik ? np na 60/40 ? Jezdzi ktos na takim ?
Prosze o opinie jak sie sprawuje itd. Pozdrawiam!
KrysteK_
Czytacz
 
Posty: 86
Dołączył(a): 8 gru 2007, o 15:41
Lokalizacja: Pszczyna

Sportowe Zawieszenie MTS Technik - opinie

 

Postprzez Cysiu_NS » 7 sty 2009, o 16:05

podlaczam sie pod pytanie dotyczacej firmy mts technik z tym ze zainteresowany jestem gwintem jak ta firma sie sprawuje jak z trwaloscia itp...
Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
Avatar użytkownika
Cysiu_NS
Gaduła
 
Posty: 480
Dołączył(a): 26 maja 2008, o 14:04
Lokalizacja: Nowy Sącz

Postprzez Adek19 » 7 sty 2009, o 18:01

powiem tak ja latam od czerwca tamtego roku na gwincie tej firmy i zrobiłem juz na nim 9 tys km i jak narazie wszystko ok :) zero problemów narazie i jak za ta kaske to polecam jak najbardziej :)
Avatar użytkownika
Adek19
Members
 
Posty: 1240
Dołączył(a): 14 mar 2008, o 19:38
Lokalizacja: Sokołów Podlaski

Postprzez darkkrk » 9 sty 2009, o 23:39

Ja posiadam same amory mts technik i powiem tak ze jak dla mnie sa bardzo dobre komfortowe nie jakieś betony wiec mogę polecić i są w miarę przystępnej cenie :-D
darkkrk
Czytacz
 
Posty: 48
Dołączył(a): 18 wrz 2008, o 20:52
Lokalizacja: Krakow

Postprzez KrysteK_ » 11 sty 2009, o 18:49

Ja zalozylem zawieszenie od MTS Technik i szczerze? Super sie trzyma, dosc nisko stoi ale da sie przezyc ;) Narazie 1 dzien jezdze na takim, wiecej napisze po jakims czasie , ale na poczatek jest super ! :)
KrysteK_
Czytacz
 
Posty: 86
Dołączył(a): 8 gru 2007, o 15:41
Lokalizacja: Pszczyna

Postprzez -chudy- » 13 sty 2009, o 20:09

ja już jeżdże z pół roku ale na samych amorkach mts-a..i powiem szczerze ze jestem bardzo zadowolony z nich...ogólnie zawieszenie tej firmy jest godne uwagi... :ok:
Avatar użytkownika
-chudy-
Badacz tematu
 
Posty: 219
Dołączył(a): 18 maja 2008, o 14:50
Lokalizacja: JAVWOR

Postprzez Robo_GT » 15 sty 2009, o 07:15

siema ja mam juz od roku Mts -40 -40 powiem tak jak na nasze drogi to daje rady to zawieszenie ładnie wybiera dziurki nie jest za twarde tak ze polecam jak za taka kase to daje rady :) ( Bede sprzedawał niebawem cały Kit zestaw bo bedzie maxymalna gleba niebawem czyli gwincior :super: )
Avatar użytkownika
Robo_GT
Czytacz
 
Posty: 29
Dołączył(a): 22 maja 2008, o 09:19
Lokalizacja: okolice Myślenic

Postprzez happysc » 17 sty 2009, o 10:34

ja zakupilem wlasnie -60/-55 tej firmy i sie zobaczy co i jak.
Było: Fiat 126p(93r), Golf III 1.9 CL TD(94r), GOLF II 1.3 CL(88r), Golf III 1.6 GL(97r), Audi A3 1.9 TDi(98r), MK3 GTi 20 Jahre(96r), MK4 TDi 110PS(01r)
Jest: Polo 6n2 GTi 125ps
Avatar użytkownika
happysc
Gaduła
 
Posty: 549
Dołączył(a): 25 mar 2008, o 20:13
Lokalizacja: Sosnowiec

Postprzez $kubi » 22 sty 2009, o 21:38

może jeszcze ktoś coś na ten temat powiedzieć? Mechanik mnie nastraszył że na sportowym zawieszeniu przy komplecie osób będzie się auto tłukło na każdej dziurze i zacząłem się zastanawiać czy mts 40/40 czy zwykłe zawieszenie
Avatar użytkownika
$kubi
Gaduła
 
Posty: 500
Dołączył(a): 12 paź 2007, o 14:34
Lokalizacja: brać na mody

Postprzez _bartex_ » 22 sty 2009, o 21:54

$kubi, ja mam w kombiaku 40/40 MTSa od Mapeta i przy 3 osobach z tyłu na felgach z oponami 195/50/15 nic nie tarło. Wujaszek kiedyś mnie tez straszyl ze bedzie tarło że bedą szybko padaly elementy zawieszenie i w jadnym miła racje w ciagu 8 miesięcy zmieniłem 2 poduszki na amorku lewym. Poza tym jeździs ie super i juz nie am pontonu :-D
_bartex_
Berbeć
 
Posty: 8
Dołączył(a): 7 wrz 2008, o 19:22
Lokalizacja: D O A

Postprzez $kubi » 22 sty 2009, o 22:17

no a jak się jeździ tak powiedzmy w 4 osoby? Dużo twardziej niż na serii?

ps. ile koszt wymiany takiej poduszki? ;-)
Avatar użytkownika
$kubi
Gaduła
 
Posty: 500
Dołączył(a): 12 paź 2007, o 14:34
Lokalizacja: brać na mody

Postprzez _bartex_ » 28 sty 2009, o 12:23

$kubi, koszt wymiany to koszt samego zakupu. Wymiana samej poduszki jest prosta, nawet nie trzeba wyciagać amorka. Wystarczy mieć tylko klucze i troche wolnego czasu.

Kupiłem poduszki FEBI a na drugą stronę załozyłem SWAG. SWAG lepszy mogę polecic.

Jak śmigąłem w 4 osoby plus bagaże to na 15 calach nic nie trało z tyłu takze luzik :-)
_bartex_
Berbeć
 
Posty: 8
Dołączył(a): 7 wrz 2008, o 19:22
Lokalizacja: D O A

Następna strona

- - - Najwyższej jakości pieczątki z gwarancją.



Powrót do Zawieszenie

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość