Witam! Co sadzicie o zawieszeniu sportowym MTS Technik ? np na 60/40 ? Jezdzi ktos na takim ?
Prosze o opinie jak sie sprawuje itd. Pozdrawiam!
Moderator: Moderator
podlaczam sie pod pytanie dotyczacej firmy mts technik z tym ze zainteresowany jestem gwintem jak ta firma sie sprawuje jak z trwaloscia itp...
Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
-

Cysiu_NS - Gaduła
powiem tak ja latam od czerwca tamtego roku na gwincie tej firmy i zrobiłem juz na nim 9 tys km i jak narazie wszystko ok
zero problemów narazie i jak za ta kaske to polecam jak najbardziej 
zero problemów narazie i jak za ta kaske to polecam jak najbardziej 
Mój VW GOLF 3
moj-golf/by-adek-19-t5645.html
moj-golf/by-adek-19-t5645.html-

Adek19 - Members
siema ja mam juz od roku Mts -40 -40 powiem tak jak na nasze drogi to daje rady to zawieszenie ładnie wybiera dziurki nie jest za twarde tak ze polecam jak za taka kase to daje rady
( Bede sprzedawał niebawem cały Kit zestaw bo bedzie maxymalna gleba niebawem czyli gwincior
)
( Bede sprzedawał niebawem cały Kit zestaw bo bedzie maxymalna gleba niebawem czyli gwincior -

Robo_GT - Czytacz
ja zakupilem wlasnie -60/-55 tej firmy i sie zobaczy co i jak.
Było: Fiat 126p(93r), Golf III 1.9 CL TD(94r), GOLF II 1.3 CL(88r), Golf III 1.6 GL(97r), Audi A3 1.9 TDi(98r), MK3 GTi 20 Jahre(96r), MK4 TDi 110PS(01r)
Jest: Polo 6n2 GTi 125ps
Jest: Polo 6n2 GTi 125ps
-

happysc - Gaduła
może jeszcze ktoś coś na ten temat powiedzieć? Mechanik mnie nastraszył że na sportowym zawieszeniu przy komplecie osób będzie się auto tłukło na każdej dziurze i zacząłem się zastanawiać czy mts 40/40 czy zwykłe zawieszenie
-

$kubi - Gaduła
$kubi, ja mam w kombiaku 40/40 MTSa od Mapeta i przy 3 osobach z tyłu na felgach z oponami 195/50/15 nic nie tarło. Wujaszek kiedyś mnie tez straszyl ze bedzie tarło że bedą szybko padaly elementy zawieszenie i w jadnym miła racje w ciagu 8 miesięcy zmieniłem 2 poduszki na amorku lewym. Poza tym jeździs ie super i juz nie am pontonu 

- _bartex_
- Berbeć
$kubi, koszt wymiany to koszt samego zakupu. Wymiana samej poduszki jest prosta, nawet nie trzeba wyciagać amorka. Wystarczy mieć tylko klucze i troche wolnego czasu.
Kupiłem poduszki FEBI a na drugą stronę załozyłem SWAG. SWAG lepszy mogę polecic.
Jak śmigąłem w 4 osoby plus bagaże to na 15 calach nic nie trało z tyłu takze luzik
Kupiłem poduszki FEBI a na drugą stronę załozyłem SWAG. SWAG lepszy mogę polecic.
Jak śmigąłem w 4 osoby plus bagaże to na 15 calach nic nie trało z tyłu takze luzik

- _bartex_
- Berbeć