Moderator: Moderator
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Czy nie denerwuje was długa wajcha od zmiany biegów?
Mam do was takie pytanie. Czy nie wkurza was ze ta wajcha od biegów jest taka długa? mnie denerwowała , nagwintowałem, i obciełem o jakies 5 cm chyba,wszystko poskładałem i teraz MOIM ZDANIEM biegi wrzuca się znacznie ciekawiej. Czy ktos z was ma podobny mod w swoim goferku ? pzdr
- balo19
- Czytacz
-

strzeliniasty - Members
- jarekddz
- Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
jarekddz, tak jak napisal GOLF III 1.8GT, brzeszczot lub gumowka i hajda
skracalem tak u kuzyna ostatnio 
skracalem tak u kuzyna ostatnio 
-

strzeliniasty - Members
I jak sie zmnienia biegi po skroceniu?,bo lepiej wiedziec wczesniej 

moj-golf/moja-golfina-t16966.html
Zapraszam do ogladania mojego golfa
-

krisss.79 - Badacz tematu
też planuje u siebie to zrobić
jest tyle dobrze w naszych MK3 że wsteczny "wciskasz" a nie podciągasz czy coś
Sorry, za OT, ale czy ktoś mi może poradzić? Chodzi o to, że kiedy mam dźwignię w pozycji "luz" to nie jest ona sztywna, w pozycji 0 (zero) tylko jest trochę "kiwająca" się na boki. z tego co się orientuję to chodzi o sprężynę, ale tam jest chyba jedna nie, która też wybija do góry dźwignie po wyłączeniu wstecznego, nie? U mnie ładnie się "podnosi" dźwignia, z tym nie ma problemu. Ale co z tym luzem na boki??
jest tyle dobrze w naszych MK3 że wsteczny "wciskasz" a nie podciągasz czy coś
Sorry, za OT, ale czy ktoś mi może poradzić? Chodzi o to, że kiedy mam dźwignię w pozycji "luz" to nie jest ona sztywna, w pozycji 0 (zero) tylko jest trochę "kiwająca" się na boki. z tego co się orientuję to chodzi o sprężynę, ale tam jest chyba jedna nie, która też wybija do góry dźwignie po wyłączeniu wstecznego, nie? U mnie ładnie się "podnosi" dźwignia, z tym nie ma problemu. Ale co z tym luzem na boki??
http://www.golf3.pl/topics2/czerwony-ry ... htm#120033 zapraszam do komentowania 

-

Toldi - Badacz tematu
strzeliniasty a to jutro cosik pokombinuje
ile tak srednio masz skrucony?.
ile tak srednio masz skrucony?.moj-golf/moja-golfina-t16966.html
-

krisss.79 - Badacz tematu
Jezeli chodzi o pomysł z gumówką, to odradzam, mozna sobie tylko tapicerke popalic
... ja to zrobiłem normalnym brzeszczotem, ale przed tym nagwintowałem. Ta wajcha (rurka) jest pusta w środku wiec przeciecie tego brzeszczotem zajeło 2, moze 3 minutki. A biegi naprawde fajnie sie wrzuca. Wg mnie pewniej sie je wbija, ogolnie jest bardziej (spotowo) szczerze polecam taki mod!
... ja to zrobiłem normalnym brzeszczotem, ale przed tym nagwintowałem. Ta wajcha (rurka) jest pusta w środku wiec przeciecie tego brzeszczotem zajeło 2, moze 3 minutki. A biegi naprawde fajnie sie wrzuca. Wg mnie pewniej sie je wbija, ogolnie jest bardziej (spotowo) szczerze polecam taki mod!- balo19
- Czytacz