(fotkę mam wstawioną)Moderator: Moderator
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
ja mam obcięty jakieś 5 cm, ale mam dłuży ten drążek zmiany biegów od strzeliniasty,
(fotkę mam wstawioną)
(fotkę mam wstawioną)...i love Golf...
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::.
Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!
-

andzia@@ - Members
CIezko powiedzec o ile . Ja w sumie skracalem na oko. Skracalem 2 razy, bo pierwszy raz skrocilem tak troche, zalozylem galke, przejechalem sie i stwierdzielem ze to jeszcze nie jest TO. Wiec brzeszczot i ogien jeszcze troche i jest gites majonez ![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
- balo19
- Czytacz
he he ja mam skrocona tak ze tylko sama galke widac zajebiaszczo:) pozdro ps.fajnie sie zmienia biegi:) 

Wódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
-

sitek699 - Members
krisss.79, na oko tak 5-7cm przy wymianie galki zauwazylem ze poprzedni wlasciciel nie nagwintowal lewarka ale nie przeszkadzalo to w niczym, ori galka byla mocno osadzona na lewarku tak ze czasem przy agresywnej zmianie biegow potrafila sie lekko przekrecic teraz galke mam na imbusa wiec nie ma problemu
zrob tak jak kolega wczesniej pisal, skroc najpierw troszeczke zaloz galke przejedz sie kawalek jesli stweirdzisz ze dalej za wysoko masz to odcinam znowu i tak do skutku az znajdziesz zlote polozenie
andzia@@, bylem u ciebie zobaczyc ten krucony lewar i przyznam sie ze............ nie byl skracany strasznie dlugi on jest u ciebie. u mnie na zdjeciu jak widac mieszek jest bardzo schowany w tunel (przy okazji jak sie widzi niebieskie podswietlenie na nogi wlaczajace sie tylko jak sie drzwi otworzy a gasnie po zamknieciu
hehe)
jutro jak bede w garazu to zmierze ile jest od krawedzi tunela do galki wtedy orientacyjnie bedzie wiadomo
zrob tak jak kolega wczesniej pisal, skroc najpierw troszeczke zaloz galke przejedz sie kawalek jesli stweirdzisz ze dalej za wysoko masz to odcinam znowu i tak do skutku az znajdziesz zlote polozenie
andzia@@, bylem u ciebie zobaczyc ten krucony lewar i przyznam sie ze............ nie byl skracany strasznie dlugi on jest u ciebie. u mnie na zdjeciu jak widac mieszek jest bardzo schowany w tunel (przy okazji jak sie widzi niebieskie podswietlenie na nogi wlaczajace sie tylko jak sie drzwi otworzy a gasnie po zamknieciu
hehe)
jutro jak bede w garazu to zmierze ile jest od krawedzi tunela do galki wtedy orientacyjnie bedzie wiadomo
-

strzeliniasty - Members
strzeliniasty, mój był skracany o 5 cm. bo jak dłoń położyłam na drążku zmiany biegów to miałam wyżej od łokcia, aż mnie obojczyk bolał
, więc nie wciskaj mi , że nie był skarcany, chyba ja wiem lepiej co było z nim robione 
, więc nie wciskaj mi , że nie był skarcany, chyba ja wiem lepiej co było z nim robione 
...i love Golf...
-

andzia@@ - Members
bez nerwandzia@@ napisał(a):więc nie wciskaj mi
5cm to kawaleczek a jednak i tak mieszek nawet znieksztalcony nie jest ale skoro mowisz ze byl skracany to moze i bylandzia@@ napisał(a):że nie był skarcany, chyba ja wiem lepiej co było z nim robione
PS jak ja nie lubie poczatkow miesiaca ehhhh
Ostatnio edytowano 6 maja 2009, o 22:18 przez strzeliniasty, łącznie edytowano 1 raz
-

strzeliniasty - Members
-

Kaldur - Badacz tematu
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Zbyt widoczny ? Ja bym wstydzil sie tak jezdzic i nie daj boze jechac gdzies z jakims pasazerem... To foto to jedna z wiekszych wioch ostatnio.
Dales rade, dzien zaczalem w robocie na wesolo ;D
edit by łaksiak
Jacol o gustach sie nie dyskutuje :wstyd:
edit by jacol
łaksiak, jak to nie ? :wstyd:
Dales rade, dzien zaczalem w robocie na wesolo ;D
edit by łaksiak
Jacol o gustach sie nie dyskutuje :wstyd:
edit by jacol
łaksiak, jak to nie ? :wstyd:
Ostatnio edytowano 8 maja 2009, o 09:56 przez Jacol, łącznie edytowano 2 razy
GOLF 3 - 1.6 75KM - ABU - GL 5D
kontakt: gg 4684235 / mail: clau&tlen$pl
kontakt: gg 4684235 / mail: clau&tlen$pl
-

Jacol - Badacz tematu
Panowie skróciłem tą wajchę, ale teraz co zrobić, żeby ten pierdzielnik na górze mi nie latał? Wcześniej był przykręcany, więc teraz co trzeba z nim zrobić? Pomyślałem, że kropelką go skleję do drążka, ale nie da rady...
- jarekddz
- Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
teraz się musisz bawić z gwintowaniem. Tyle że oryginalny gwint był tak zrobiony, że jak nakręcałeś gałke to zatrzymywała się w pozycji właściwej "do przodu". Teraz możesz nie trafić z gwintem i gałka może się zatrzymać np. pod kątem 30 stopni do właściwej pozycji. Albo będziesz się bawił z tym gwintem, albo moja rada: pojedz gwintem głębiej i nakręć nakrętkę o odpowiedniej średnicy. Nakręć gałke, zostaw w tej dobrej pozycji a nakrętką na zasadzie kontry dokręć. Gałka będzie w dobrym miejscy i się ruszać nie będzie.
http://www.golf3.pl/topics2/czerwony-ry ... htm#120033 zapraszam do komentowania 

-

Toldi - Badacz tematu