Moderator: Moderator
No ja mam teraz coś ala katalizator. Ale u mnie sie do tego dowalają niestety ze ktoś ma wbity w dowód a nie ma.
moj-golf/moj-ukochany-golf-3-prosto-od-emiczki-t41103.html -Ma była miłość 

-

Emiczka - VIP
- Rocznik: 2003
- Silnik: 1.6 passat B5fl
- Paliwo: PB
- Nadwozie: kombi
Emiczka napisał(a):No ja mam teraz coś ala katalizator. Ale u mnie sie do tego dowalają niestety ze ktoś ma wbity w dowód a nie ma.
Właśnie. A jak to jest z tym a'la katalizatorem? Taka strumienica w kształcie taka tak?
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
Tak to jest taka strumienica:)
moj-golf/moj-ukochany-golf-3-prosto-od-emiczki-t41103.html -Ma była miłość 

-

Emiczka - VIP
- Silnik: 1.6 passat B5fl
- Paliwo: PB
Juz bylo pisane. Jak dignosta czlowiek to sie nie przyczepi
ja mam wbity w dowod a nie mam kata
a jak bedzie sie przypieprzal to na flaszke daj i spokoj
ja mam wbity w dowod a nie mam kata
a jak bedzie sie przypieprzal to na flaszke daj i spokoj

- Poldek
- Fanatyk
tez mam wbity w dowod i siedzi rurka bez problemu przechodzi. raz na przegladzie byłem z rozwalonym elementem elastycznym i normalnie podbił tylko kazał wymienic bo spowrotem trafie do niego jak mi dowod zabiora.
MĄDRA SOWA RADZI: LEGALIZOWAC I SADZIĆ!!!!
- rafal9119
- Members
Witam panowie.. postanowiłem się doczepić tutaj,żeby nie akładac nowego tematu i nie śmiecić forum
też się zastanawiam nad wywaleniem kata... Ostatnio zaczął mi dzwonić jak głupi na postoju.. dziś w czasie jazdy na luzie też było chwilami słychać dzwonienie..
też się zastanawiam nad wywaleniem kata... Ostatnio zaczął mi dzwonić jak głupi na postoju.. dziś w czasie jazdy na luzie też było chwilami słychać dzwonienie..
- wesoly_99
- Czytacz
wesoly_99, porcelana pękła i odłamki dzwonią. Trzeba go rozciąć i wysypać, wstawić stumienice albo rurkę wspawać.
-

AdiK__ - Members
- Silnik: AVF+
- Paliwo: ON
nie takiej samej srednicy jak jest cały tłumik.wesoly_99 napisał(a):a rurke to wtedy większej średnicy tak??
pewnie ze tak tylko to bedzie głupio dzwonic ale nic napewno sie nie staniewesoly_99 napisał(a):a można z tym normalnie jeździć??
MĄDRA SOWA RADZI: LEGALIZOWAC I SADZIĆ!!!!
- rafal9119
- Members
Panowie pytanie z innej beczki ,nie będę zakładać tematu . Mam silnik 2.0 8V Kata wyciętego czy sonda lambda potrzebna jest ? czy mogę ją odłączyć ?
- lukasz9501
- Czytacz
lukasz9501 napisał(a):Panowie pytanie z innej beczki ,nie będę zakładać tematu . Mam silnik 2.0 8V Kata wyciętego czy sonda lambda potrzebna jest ? czy mogę ją odłączyć ?
Jeśli chcesz mieć spalanie jak w vr to nie musisz posiadać sondy. Wywierć otwór w rurce czy czym tam kata zastąpiłeś. wspawaj nakrętkę i wkręć sondę.
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio