ale cie w balona zrobili,rozpedz sie i po heblach jak ci nie bedzie pedal skakal i opony beda piszczec to sprzedawca cie wyrolowal
[ Dodano: 2011-04-09, 19:56 ]
a czujniki powinny miec po 1,1 k ohma
Moderator: Moderator
sterownik pompka kontrolki tam masz inne tarcze i uchwyty przewody trzba pociagnąc ale to nie problem zdjąc tapicerke i chyba inna pompa wspomagania jest węzyki tesz trzeba pozmieniac albo poprzeginac jak nie jest za krótki
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
Przewod ABS
Powiedzcie mi czy ten przewod :
http://allegro.pl/show_item.php?item=1531951450
jest na przod??Musze wymienic bo moj sie poprzecieral i jest latay jak spodnie u 9-io latka. Ewentualnie jak ktos ma mozliwosc niech mi poda numer takiego przewodu na lewe kolo.
Dzieki i pozdrawiam
http://allegro.pl/show_item.php?item=1531951450
jest na przod??Musze wymienic bo moj sie poprzecieral i jest latay jak spodnie u 9-io latka. Ewentualnie jak ktos ma mozliwosc niech mi poda numer takiego przewodu na lewe kolo.
Dzieki i pozdrawiam
Nie sztuką jest zabić komara przednią szybą... Sztuką jest to zrobić boczną
-

Murel - Czytacz
Blad ABS - ktore kolo
Szybkie pytanie : )
Czasem lapie blad 00240. Tylne prawe kolo to jest kolo tylne od strony pasazera czy niemcy patrza od przodu auta i bedzie to od strony kierowcy?
Czasem lapie blad 00240. Tylne prawe kolo to jest kolo tylne od strony pasazera czy niemcy patrza od przodu auta i bedzie to od strony kierowcy?
VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
- Bradley
- Fanatyk
Problem z ABS
Witam. Od niedawna jestem posiadaczem golfika 1.8 z 94 r. Od pewnego czasu gdy skręcam ostro i jednocześnie dodam gazu (np. wyjazd na drogę główną), to zapala mi się ABS. Zaraz gaśnie, lecz kilka razy świecił się do końca. Jak zgaszę silnik i odpalę, to wszystko jest ok, do następnego wyjazdu. Nigdzie z tym nie byłem, bo chcę się pierwsze doradzić. Proszę o pomoc.
- szetom79
- Berbeć