Moderator: Moderator
tarcze mam już dwa lata i nic sie z nimi nie dzieje klocki też dawały rade nie wiadomo czego nie można wymagac to nie jest sprzęt wyczynowy
-

pawelek03576 - Gaduła
-

AdiK__ - Members
- Rocznik: 2003
- Silnik: AVF+
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Ale jakim konkretnie zestawem? Bo nic nie widze.
Ja kupowalem przez Alledrogo, odbieralem osobiscie Tarcze ATE PD klocki FERODO FDB. Tarcze spoko, nie zwichrowaly sie, z klockow jestem mniej zadowolony bo od temperatury odkleily sie takie blaszki po bokach klockow ktore maja kasowac luz miedzy zaciskiem a klockiem, zeby nie stukalo. No i jak klocki sa zimne to piszcza jak lokomotywa. Za to hamuja dosc zacnie
Ja kupowalem przez Alledrogo, odbieralem osobiscie Tarcze ATE PD klocki FERODO FDB. Tarcze spoko, nie zwichrowaly sie, z klockow jestem mniej zadowolony bo od temperatury odkleily sie takie blaszki po bokach klockow ktore maja kasowac luz miedzy zaciskiem a klockiem, zeby nie stukalo. No i jak klocki sa zimne to piszcza jak lokomotywa. Za to hamuja dosc zacnie

VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
- Bradley
- Fanatyk
klocki LPR
co o tych klockach powiecie-użytkownik golf 3 1.8n GL
- zuznik
- Czytacz
Pierwsze słyszę. LPR? Co ta za firma w ogóle? Mnie się to kojarzy z polską sceną polityczną a nie z klockami
Chyba żeby Liga Polskich Rodzin zaczęła produkować klocki
Żarcik
Nie słyszałem o takich nawet więc pewnie kicha jakaś będzie, ale poczekaj na opinie innych, może ktoś ma jakieś doświadczenia z tą firmą. Najlepiej kup coś markowego typu Ferodo, Brembo...
Chyba żeby Liga Polskich Rodzin zaczęła produkować klocki
Żarcik
Nie słyszałem o takich nawet więc pewnie kicha jakaś będzie, ale poczekaj na opinie innych, może ktoś ma jakieś doświadczenia z tą firmą. Najlepiej kup coś markowego typu Ferodo, Brembo...-

Lucas - Badacz tematu