Moderator: Moderator
Termostat sprawny powinien włączyć się około 85 stopni ,a wentylator włącza się np u mnie przy 97stopni .Wczoraj wymieniałęm termostat ,także mogę ci pomóc co trzeba zrobić . Termostat kosztuje 15-20zł także lepiej wymienić 

- lukasz9501
- Czytacz
ja mialem taki termostat za "15-20 zl",nie kupuj zadnego taniego badziewia,kup sobie drozszy i wtedy pewne ze bedziesz mial z tym spokoj,ja pol roku temu kupilem taki tani i ostatnio musialem wymienic bo nie dogrzewal
-

lookasgolf33 - Gaduła
ja za wahlera dałem 35zł więc nie widzę powodu kombinowania z shitem tańszym o 10zł
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
-

trollu - VIP
- Rocznik: 0
- Silnik: byl ADY jest M52TUB28
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: kombi
Czujnik temp. jaki kolor ?
Witam posiadam golf 3 1,8 75KM i zmieniałem czujnik temp. nie wiedzialem jaki kupic i kupiłem kruciec z dwoma miejscami na dwa czujniki i mam wsadzony z żółta uszczelką i niebieską.. jaki jest odpowiedni ?
Jak dopasować dobru ten czujnik, wg mysallem ze ebdzie jeden i to sie niczym nie rozni a najwidoczniej sie chyba różni..
Jak dopasować dobru ten czujnik, wg mysallem ze ebdzie jeden i to sie niczym nie rozni a najwidoczniej sie chyba różni..
- lukasz16100
- Czytacz