Wydaje mi się, że lepszym rozwiązaniem byłyby 216. I tu by było na pewno 130 PS

Moderator: Moderator

. Coś o tym wiem
.
.
Czasem to mam wrazenie ze robi sobie trzepanko czytajac to co pisze, ale tego ze jest chory psychicznie to jestem pewien. Mogl by pisac bajki do TVNu na dobranocke
brzesiu napisał(a):Nie wiem Strzelam ze Autko przyjechało na jakiś 14 z niskim laczem
sagon napisał(a):Inny,to golf 3 kombi afn na 11/216 wyszedł na prawie 200/400,przy wadze 1600kg.
) strus napisał(a):Wszechwiedzacy sajgon jest i tu,
.strus napisał(a): Zaraz pewnie zacznie wyliczac bledy dla hamowni dla poszczegolnych wykresow jak juz to kiedys robil
.
.Oni lubią się podniecać byle czym.
.Mając 160 koni robiłem takie abfy,jak chciałem.strus napisał(a):parówo
strus napisał(a):+ kierowca 120
?
,żeby się kolesiom pożalić,cytując,co tutaj napisałem
.
sagon napisał(a):No chyba,że miałbyś taką pompę,jak moja,wtedy robisz te 200 na 216tkach bez najmniejszego pierdnięcia.Ale takiej nie masz i miał nie będziesz.
Tak jak tym ze swoimi marnymi 179nm nie mam co podchodzic do TeDeIkow co maja 2x tyle
W zyciu widziales kiedys porownania 4live tzn wyscigi 2ch samochodow czy Ty widzisz osiagi auta po wykresie?sagon napisał(a):Mając max 185 koni,bo tyle masz,nie ma nic dziwnego w tym,że robisz wszystkie te auta.
sagon napisał(a): popierając to dowodami

strus napisał(a):sagon napisał(a):No chyba,że miałbyś taką pompę,jak moja,wtedy robisz te 200 na 216tkach bez najmniejszego pierdnięcia.Ale takiej nie masz i miał nie będziesz.
Haha to teraz mnie rozbawiles na caly tydzienTak jak tym ze swoimi marnymi 179nm nie mam co podchodzic do TeDeIkow co maja 2x tyle
W zyciu widziales kiedys porownania 4live tzn wyscigi 2ch samochodow czy Ty widzisz osiagi auta po wykresie?
sagon napisał(a):Mając max 185 koni,bo tyle masz,nie ma nic dziwnego w tym,że robisz wszystkie te auta.
chyba juz Ci sie cos pomieszalo w bani. Ja 185km w Lanosie jak wyszlo 152? Nie doliczylem straty na kolach czy niewiesz komu odpisujesz
sagon napisał(a): popierając to dowodami
Gdzie te dowody bo ja widze tylko teorie nie majace nic wspolnego z rzeczywistoscia.
Tu sa moje dowody:
i np. dla porownania
Jak to sie wogole dzieje ze juz na ktoryms forum poruszasz temat 200koni w Golfie na 11/216? Czemu to Cie tak boli? A4, Passat, Golf, Golf3 a niedlugo pewnie forum-mlodego-kombajnisty, sam_naprawiam_ursus czy czemuniejedzie.pl bedzie mozna czytac Twoje posty o hamowni i wynikach. Jedz sam na kilka roznych hamowni, porownaj wyniki, napisz artykul do GT lub jakiegos magazynu a nie piszesz na kazdym mozliwym forum jakies brednie i swoje wywody o tym ze jako jedyna osoba w PL poznales tajniki przerabiania pompki zeby zrobic 200km na 216kach. Tylko ze my mamy wykresy z dwoch niezaleznych hamowni, a Ty masz 230ki i jak narazie wykres na nedzne 180kilka konikow na mega pompie ktora podaje nieograniczone ilosci paliwa

krzysiek1606 napisał(a):także sagon miszczu wirtualnego tuningu wracaj tam skąd wypłynołeś
,przedłużona skrzynia CYP,tu masz prędkości tylko dla 2000rpm na 3cim,4tym i 5tym biegu.
.
,oficjalnie rzecz jasna.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości