Moderator: Moderator
• Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ja mam zaślepiony... panowie po zaślepieniu nie bedzie przyrostu mocy takiego ze odczujecie to na plecach... ja bynajmniej tego nie odczułem....
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
hej podepne sie
kumpel w 110 zaslepił zawór i turbina przestała chodzic co to może byc za przyczyna
?
kumpel w 110 zaslepił zawór i turbina przestała chodzic co to może byc za przyczyna
?-

TOMEK 84 - Members
-

Robertuss - Members
- Rocznik: 1999
- Silnik: 2.8 AQD
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
TOMEK 84 napisał(a):kumpel w 110 zaslepił zawór i turbina przestała chodzic co to może byc za przyczyna
takie rzeczy to tylko w erze ... ciekawe który węzyk podciśnieniowy urwaliście - lub nie zaślepił odlaczonego węzyka od zaworu EGR'u - wynik - lewe podcisnienie ...
-

leopard - Members
ja mam zaslepiony ale ten czarny wezyk jest tam wciaz podpiety...czy to dobrze
ps
czasami mam wrazenie ze na obrotach 1400-1700 wpada mi w rezonans i dziwnie chodzi ... czy to normalne
ps
czasami mam wrazenie ze na obrotach 1400-1700 wpada mi w rezonans i dziwnie chodzi ... czy to normalne

- danielsonn
- Czytacz
wojsz, ja mam zaślepionego erga i napisze tak, przed tym zabiegiem jak depłem w pedał to kopcił i zamulał a teraz ani nie kopci ani nie zamula, jak na 64 kuce w moim autku to daje teraz zupełnie radę, na pewno taki zabieg nie zaszkodzi silnikowi, erg służy by być bardziej przyjazny środowisku a w moim przypadku jego zaślepienie spowodowało że mój gofer jest dopiero teraz przyjazny dla nasze ziemi
- opolanin