Moderator: Moderator
na zgaszonym silniku przy wlaczonym zaplonie moze tez miec zwarcie na przewodach a jak nie to to moze silniczek krokowy, moze byc tez aparat zaplonowy swiece przewody zaplonowe troche tego jest, ale jak mowisz ze blad dotyczy przepustnicy to cos z tym musi byc
- jasiu1989
- Czytacz
czyli masz ten sam problem co ja mialem calkiem niedawno przy gazniku masz 3 kostki jedna dozuje paliwko druga dozuje powietrze a trzecia dozuje i jedno i drugie czyli porusza przepustnica przewody z dwuch kostek o ile sie nie myle schodza sie w jednym miejscu miedzy klawiatura a gaznikiem jest plastikowa listwa w tej listwie so te przewody u mnie wystarczylo ze ich wyczyscilem i oddzielilem jeden od drugiego szukaj tam usterki jezeli nie tam to na jakims innym odcinku tych przewodow
- jasiu1989
- Czytacz
a oprócz tego z TPSem masz wszystko w porządku?
moj-golf/moj-ukochany-golf-3-prosto-od-emiczki-t41103.html -Ma była miłość 

-

Emiczka - VIP
- Rocznik: 2003
- Silnik: 1.6 passat B5fl
- Paliwo: PB
- Nadwozie: kombi
wydaje mi się ze wypalone zawory nie wiele maja tutaj niestety wspólnego. Masz jak byk błąd położenia przepustnicy więc walnięty jest TPS. Tylko odepnij ten TPS i zobacz jak będzie zachowywało się auto.
moj-golf/moj-ukochany-golf-3-prosto-od-emiczki-t41103.html -Ma była miłość 

-

Emiczka - VIP
- Rocznik: 2003
- Silnik: 1.6 passat B5fl
- Paliwo: PB
- Nadwozie: kombi