Golfik1986,
a kogo polecisz bo ja fordonska 2 auto gaz a ty?
Moderator: Moderator
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
hehe normalnie fordonska 2 na terenie euro car audio najlepsi chlopacy. juz nie mam gazu ale milo ich wspominam
[ Dodano: 2008-11-19, 21:33 ]
drugi dobry typek jest na czyzkowku na ul deszczowej ma u mnie + za to ze jak mialem klopoty wsiadl ze mna podlaczyl kompa i sie przejechalismy
[ Dodano: 2008-11-19, 21:33 ]
drugi dobry typek jest na czyzkowku na ul deszczowej ma u mnie + za to ze jak mialem klopoty wsiadl ze mna podlaczyl kompa i sie przejechalismy
JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
-

Golfik1986 - Ekspert
mnie troszkę spławili dlatego ze niemili czasu
i sam sie opiekuje teraz swoim gazem a tam tylko jadę na przeglądy
a u mnie było lewe powietrze
teraz sam robie przy gazie wszystko i duzo umiem i powiem szczerze ze dużo z nimi gadałem i moja wiedza sie pokrywa w 100% z ich
i spokojnie mogę powiedzieć ze można im dać auto w ich ręce
i sam sie opiekuje teraz swoim gazem a tam tylko jadę na przeglądy
a u mnie było lewe powietrze
teraz sam robie przy gazie wszystko i duzo umiem i powiem szczerze ze dużo z nimi gadałem i moja wiedza sie pokrywa w 100% z ich
i spokojnie mogę powiedzieć ze można im dać auto w ich ręce
Średnie spalanie 7,5>8l lpg /5,8l pb
- dziabi3
- Members
dziabi3 napisał(a):mnie troszkę spławili dlatego ze niemili czasu
mam znajomych w euro przez to sie z nimi poznalem. ale chlopacy sa spoko na maksa. powiem ci tak za wkrecenie nowej sondy ustawienie instalacji i wymiane filterka wzial odemnie symboliczna 10 takze chwale sobie ich na maksa
-

Golfik1986 - Ekspert
kolego ja mam tez problem z LPG....Ja mam 1.8 i ja na butli gazu zrobie 220 km tylko:-(..bylem juz u kilku gazownikow i mi kazdy cos ustawial i to samo nadal...nie wiem tez co t zrobic zeby pail mniej..z tego co widze to powinienem zrobic na tylu litrach to conajmniej 300 km...wymienilem filtr powietrze i nadal to samo
- adrian160386
- Berbeć
adrian160386, nie napisales jaka butla a to jest zasadnicze pytanie
panowie zauwazcie jaka macie noge dajcie komus pojezdzic kilka dni na podmiane samochodow wyjdzie wynik...
panowie zauwazcie jaka macie noge dajcie komus pojezdzic kilka dni na podmiane samochodow wyjdzie wynik...
-

Golfik1986 - Ekspert
Wywalcie krokowca i zamiast tego wstawia się jaką śrubę którą można dowolnie regulować dawkę gazu, jak tak mam i polecam wszystkim 

GOLF 3 by głuszek
kliknij i napisz co o nim sądzisz...
kliknij i napisz co o nim sądzisz...
-

gluszek - Members
tygryssnd, ja z orlenu czy shela czy innej stacji mialem takie samo spalanie byle nie carefour
-

Golfik1986 - Ekspert
no niewiem moze to przypadek ale na gazie z shela robie wiecej km .
[ Dodano: 2008-11-20, 18:54 ]
mojm zdaniem wina tego wszystkiego jest zile dobrana jnstalacja kiedys mialem astre i w zaden sposob nie moglem ustawic gazu i ciagle cos sie dzialo.w golfie poprzedni wlasciciel nie oszczedzal i zalozyl dobra instalacje i niemam problemow.
[ Dodano: 2008-11-20, 18:54 ]
mojm zdaniem wina tego wszystkiego jest zile dobrana jnstalacja kiedys mialem astre i w zaden sposob nie moglem ustawic gazu i ciagle cos sie dzialo.w golfie poprzedni wlasciciel nie oszczedzal i zalozyl dobra instalacje i niemam problemow.
- tygryssnd
- Berbeć
ja jezdzilem skoda i tesh non stop cos robilem z gazem dlatego sie zrazilem do gazu i nie chce jak juz bylo dobrze to za jakis czas znow kibel
kumpel z roboty ma astre1 i jestem w szoku jak ten samochod chodzi na gazie nornalnie przez moment mialem ochote kupic taka i z powrotem zapodac gazownie
kumpel z roboty ma astre1 i jestem w szoku jak ten samochod chodzi na gazie nornalnie przez moment mialem ochote kupic taka i z powrotem zapodac gazownieJAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
-

Golfik1986 - Ekspert
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)