PozdrawiamModerator: Moderator
wymiana oleju w skrzyni biegów w golfie mk3
Jestem szczesliwym posiadaczem golfa 3 1.9 diesel. mam pytanko: chce wymienic olej w skrzyni ale nie mam pojecia gdzie jest korek spustowy oraz wlewowy...(najlepiej jakies zdjecia bylyby mi przydatne) Pomóżcie:). i jeszcze jedno, jaki olej najlepiej wlać?
-

tomek;) - Berbeć
Witam wszystkich miłośników golfika;)
Miałem juz kilka samochodów, ale po raz pierwszy jestem zadowolony:). Jest to najlepszy samochód do jazdy na nasze "piękne" drogi... Posiadam golfa generacji trzeciej z silnikiem diesla 1.9 bez turba. Owszem nie ma on zadziwiającej mocy ale jeżdże bardzo ekonomiczno gdyż spala mi on ropki niecałe 6 litrów:). Jedynym mankamentem w moim autku jest rdza:/. No ale troche roboty i golfik bedzie jak nowy:). Zamierzam go nawet troszeczke poddać tuningowi typu zmiana lamp przednich, tylnich, przyciemnic szybki, założyć jakieś spoko alumy... Pozdrawiam wszystkich golfiarzy! 

-

tomek;) - Berbeć
mam problem z moim golfikiem moze ktos pomoc?
duzo mi pali co to moze byc?????
[ Dodano: 2008-01-05, 11:43 ]
mam silnik 1.4 nie ma gazu bo gaz to zamula dla silnika pomocyy
[ Dodano: 2008-01-05, 11:43 ]
mam silnik 1.4 nie ma gazu bo gaz to zamula dla silnika pomocyy
- dziewica3
- Berbeć
powitanie
WITAM WSZYSTKICH POSIDACZY GOLFA3 JA MAM GOLFA 3 r.94 1.6 OD ROKU I JESTEM ZADOWOLONY POZA DROBNYMI WYJATKAMI ALE O TYM POZNIEJ.
- rajman dariusz
- Berbeć
cześć ja mam golfika z 93r tylko że 2.0 16v 150km kupiłem go we wrześniu ubiegłego roku i jak na razie to co chwila mam jakieś niespodźianki to z wydechem to z hamulcem ręcznym i takie tam. pozdrawiam. gdzie jest ten cały turek? 

- czorny-81
- Berbeć
czorny-81 jak chcesz to możemy się zamienić
silnik 1,8 ABS jest oszczędny i w miarę mocny (90 KM) z nim będziesz miał mniej problemów
POZDRO
silnik 1,8 ABS jest oszczędny i w miarę mocny (90 KM) z nim będziesz miał mniej problemów
POZDROMój GTI 2.0 16V ABF
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
-

czepi - Members
Witam :)
Witam wszystkich golfistów..
Sory że w tym temacie pytam odrazu ale nie znalazłem takiego działu jak pomoc techniczna wiec jak ktos by mógł mi tutaj odpowiedzieć to bede bardzo szczesliwy..
Chce kupic wzmocnienie czołowe do mojego MK3 a na allegro widze że typek napisal ze wzmocnienie czołowe jest od 1.6 a ja mam 1.8 jest w tym jakas róznica jak wezme te od 1.6?
dzieki za odpowiedz
Sory że w tym temacie pytam odrazu ale nie znalazłem takiego działu jak pomoc techniczna wiec jak ktos by mógł mi tutaj odpowiedzieć to bede bardzo szczesliwy..
Chce kupic wzmocnienie czołowe do mojego MK3 a na allegro widze że typek napisal ze wzmocnienie czołowe jest od 1.6 a ja mam 1.8 jest w tym jakas róznica jak wezme te od 1.6?
dzieki za odpowiedz
- marcin123
Witam witam!!!
Witam wszystkich klubowiczów!!!
Postanowiłem dołączyć do tego elitarnego towarzystwa, a to dlatego że jestem posiadaczem drugiego już auta z pod znaku VW. Obecnie jeżdżę Golfem MK3 1,8 75KM(tylko) a swoją przygodę z Golfem zaczynałem od generacji II 1,6. innego samochodu niż VW nie posiadałem i nie zamierzam.
Pozdrawiam wszystkich
Maciek
Postanowiłem dołączyć do tego elitarnego towarzystwa, a to dlatego że jestem posiadaczem drugiego już auta z pod znaku VW. Obecnie jeżdżę Golfem MK3 1,8 75KM(tylko) a swoją przygodę z Golfem zaczynałem od generacji II 1,6. innego samochodu niż VW nie posiadałem i nie zamierzam.
Pozdrawiam wszystkich
Maciek
- maciek22
- Berbeć