Moderator: Moderator
Witam wszystkich! Dziś zakupiłem golfika, rocznik 1992 no i zobaczymy... Na start tył łożyska i końcówka wahacza od kierowcy ale to za jakiś czas:p Moja pierwsza przygoda z tą marką a tym bardziej tym modelem, zobaczymy... Jak zrobię to wrzucę fotki. Pozdrawiam!
- kapel22
- Berbeć
Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy golfa
. Ja swojego kupiłem niedawno i co chwila wychodzą jakieś usterki Mam nadzieję
że dzięki wam koledzy szybko się z nimi uporam i mój golfik bedzie w 100 % sprawny

. Ja swojego kupiłem niedawno i co chwila wychodzą jakieś usterki Mam nadzieję
że dzięki wam koledzy szybko się z nimi uporam i mój golfik bedzie w 100 % sprawny

- darkker
- Badacz tematu
Re: Newbie
witam wszystkich!!!extra miejsce.tego szukalem.pewnie nie raz mi pomozecie.pozdrowionka. 

- lothar83
- Czytacz
Re: Newbie
Witam wszystkich! Do tej pory byłem posiadaczem wyrobu z FSO,był to polonez 1500 rok 1991 tzw przejsciówka nakrecone miał 480000km.Naprawiałem go sam.Teraz mam Golfa 3 rok 1995 silnik 1,4,ale jestem do tyłu z niemiecką technologią mam nadzieje że dzięki wam to się zmieni.Pozdrawiam!
- pet
witam chlopcow i dziewczeta
jestem piotrek i obecnie mieszkam w bialymstoku.
od 3 dni jestem szczesliwym posiadaczem golfa 1.8 w wersji GT z 95r. jest to moj pierwszy calkowice wlasny samochod i chcialbym zawsze moc byc z niego dumnym mam nadzieje ze mi w tym pomozecie , ma pare brakow ale swoje juz przezyl
obecnie dreczy mnie brak podwietlenia zegarow i sterowania nawiewem, sprawdzilem bezpieczniki , jak lekko uderze we wlacznik swiatel to na jakis czas pojawia sie podswietlenie , z tego co znalazlem na forum wyczytalem ze moze to byc wina ktorys blaszek we wlaczniku , bylbym bardzo wdzieczny jesli ktos moglby mi wytlumaczyc o ktore dokladnie chodzi
pozdro z bstoku
jestem piotrek i obecnie mieszkam w bialymstoku.
od 3 dni jestem szczesliwym posiadaczem golfa 1.8 w wersji GT z 95r. jest to moj pierwszy calkowice wlasny samochod i chcialbym zawsze moc byc z niego dumnym mam nadzieje ze mi w tym pomozecie , ma pare brakow ale swoje juz przezyl
obecnie dreczy mnie brak podwietlenia zegarow i sterowania nawiewem, sprawdzilem bezpieczniki , jak lekko uderze we wlacznik swiatel to na jakis czas pojawia sie podswietlenie , z tego co znalazlem na forum wyczytalem ze moze to byc wina ktorys blaszek we wlaczniku , bylbym bardzo wdzieczny jesli ktos moglby mi wytlumaczyc o ktore dokladnie chodzi
pozdro z bstoku

-

pitrek - Czytacz
Witam wszystkich posiadaczy Golfów ;)
Witam wszystkich.
Jestem nowym forumowiczem jak i nowym posiadaczem Volkswagena Golfa III
) sprawiłem sobie na imieniny hehe
Jestem pewny że będę miał wiele pytań, co do spraw technicznych, elektronicznych itp,
bo mam autko do poprawek, a ponieważ jest to mój pierwszy VW i zdarzy się coś czego nie będę umiał zrobić, a wcześniej miałem Opla Asconę w automacie
Zbliżają się święta Bożego Narodzenia więc życzę Wam wszystkiego, wszystkiego dobrego no i wystrzałowego sylwestra
hehe
Pozdrawiam
Jestem nowym forumowiczem jak i nowym posiadaczem Volkswagena Golfa III
) sprawiłem sobie na imieniny hehe
Jestem pewny że będę miał wiele pytań, co do spraw technicznych, elektronicznych itp,
bo mam autko do poprawek, a ponieważ jest to mój pierwszy VW i zdarzy się coś czego nie będę umiał zrobić, a wcześniej miałem Opla Asconę w automacie
Zbliżają się święta Bożego Narodzenia więc życzę Wam wszystkiego, wszystkiego dobrego no i wystrzałowego sylwestra
hehe
Pozdrawiam
Golfisko sprzedane. Już powoli do bankructwa doprowadzało. Ulga totalna...
-

DaRu - Czytacz
Witam wszystkich którzy pokochali Golfika tak jak ja:)
Mam zaszczyt być nowym członkiem forum:)) Jestem z Rybnika a swojego Golfika III nabyłem pół roku temu:-) Jest to wersja Pink Floyd 1.4 (60km) z listopada 1994r. Autko po naszych drogach jeździło 2 latka (sprowadzone zostało z Niemiec). Wkrótce postaram się wstawić jakieś fotki
Jestem przekonany że podobnie jak inni użytkownicy będę miał wiele pytań bo to mój pierwszy VW
Pozdrawiam wszystkich życząc przy okazji Wesołych Świąt, udanej zabawy Sylwestrowej oraz Szczęśliwego Nowego Roku:-)
Jestem przekonany że podobnie jak inni użytkownicy będę miał wiele pytań bo to mój pierwszy VW
Pozdrawiam wszystkich życząc przy okazji Wesołych Świąt, udanej zabawy Sylwestrowej oraz Szczęśliwego Nowego Roku:-)-

sebik85 - Badacz tematu