Moderator: Moderator
Mój golf gaśnie, czasem nie odpala - ciepły zimny nie ma zasady. Po nocy odpala normalnie. Czasem szarpie przy przyśpieszaniu. Wymieniłem kable, świece, cewke, kopułkę i palec. Odstawołem go na 2 dni do mechanika i nic nie stwierdzili. Byłem u gazownika z instalacją ok. Pali tyle samo co palił, średnio 8,3l na 100km. Czy to czujnik Halla? Gdy nie odpala po zmasowniu zielonego kabla wychodzącego z czujnika pali na dotyk. Jeszcze dodam, że gdy zgasnie nie ma iskry.
- Luke
witam wszystkich
Witam Klubowiczów!!
Szkoda że dopiero teraz znalazłem to forum, ale jak to mowią lepiej późno niż wcale.
Aktualnie posiadam MKIII oraz MKII, moja przygoda z golfami zaczęła sie 6 lat temu.
Szkoda że dopiero teraz znalazłem to forum, ale jak to mowią lepiej późno niż wcale.
Aktualnie posiadam MKIII oraz MKII, moja przygoda z golfami zaczęła sie 6 lat temu.
- kenaj
- Czytacz
witam
witam wszytskich,
jestem z warszawy i jestem szczęśliwym a własciwie nie do końca posiadaczem VW golf 3 1,9 td z 15 letnim stażem
jestem z warszawy i jestem szczęśliwym a własciwie nie do końca posiadaczem VW golf 3 1,9 td z 15 letnim stażem
- samuraj2973
- Berbeć