Moderator: Moderator
Witam posiadaczy najlepszego auta na swiecie VW Golf 3
Hej tu Bastek i witam posiadaczy najlepszego auta na swiecie. Moje tereny to trojmiasto. Na stanie mam obecnie VW Golf 3 1.9 TDI "New Orlean Version". Pozdrawiam wszystkich fanów legendy jaką jest VW Golf.
- Bastek
Witam wszystkich
Witam wszystkich posiadaczy golf 3 ja niedawno zakupilem takiego sprzęta 1.9 TDI mieszkam w okolicach dębicy.
- shaggy8
- Berbeć
GDAńSK WITA
Witam wszystkich forumowiczów.Od 2 latek jestem szczęśliwym posiadaczem mojego goferka.Na początku naszej znajomości nie wyróżniał się z tłumu niczym szczególnym no może poza tym że miał urodę meksykanina
został kupiony w BRD od pierwszej właścicielki ze stanem licznika 90.000 w stanie bardzo dobrym.Po małych przeróbkach(oczywiście jeszcze ich nie koniec czekam na sugestie
)prezentuje sie tak jak na zdjęciach.Pozdrawiam Bartek
został kupiony w BRD od pierwszej właścicielki ze stanem licznika 90.000 w stanie bardzo dobrym.Po małych przeróbkach(oczywiście jeszcze ich nie koniec czekam na sugestie
)prezentuje sie tak jak na zdjęciach.Pozdrawiam BartekVW JEST JAK NARKOTYK
-

lupus - Czytacz
Witam posiada GolfaIII 1.6 74kW Yachting(Henri LLoyd)
Czy ktoś posiada taki model.
- ANDREW7123
- Berbeć
Witam!
To nie jest napis 1002 tylko IN 02 (inspekcja). Nie wiem do jakich mechaników jeździłeś ale każdy, który ma minimalne pojęcie o golfie wie co oznacza taki napis. Wymień olej, chyba ze juz to zrobiłes i wyzeruj inspekcje. A kolejne pytania umieszczaj w wyznaczonych postach wtedy szybciej dostaniesz odpowiedź. Pozdrawiam
To nie jest napis 1002 tylko IN 02 (inspekcja). Nie wiem do jakich mechaników jeździłeś ale każdy, który ma minimalne pojęcie o golfie wie co oznacza taki napis. Wymień olej, chyba ze juz to zrobiłes i wyzeruj inspekcje. A kolejne pytania umieszczaj w wyznaczonych postach wtedy szybciej dostaniesz odpowiedź. Pozdrawiam
- Szymon
- Czytacz