Moderator: Moderator
Zycze powodzenia w zakupie kolejnego golfika. Co do tego ubezpieczenia to tylko dodam ze to tez nie taka prosta sprawa bo z tego co się oriętowałem część ubezpieczycieli na samochodny powyzej 10 lub 12 lat nie daje juz AC wiec generalnie w walce z takimi sytuacjami jestesmy zdani tak naprawde na siebie i na szczęscie
-

marrcee - Badacz tematu
oczywiscie jak najbardziej chce wnieść tez cos od siebie
fotki bedą niedługo tylko najpierw musze go umyc bo cały brudny jest hehe 
fotki bedą niedługo tylko najpierw musze go umyc bo cały brudny jest hehe 
- Wojtek_MK3
- Berbeć
Cześć
Cześć. Właśnie przed chwilką znalazłem to forum całkiem przypadkiem, a ponieważ jestem zalogowany już na innych poświęconych vw np: vwgolf.pl, vw-passat.pl, cultstyle.pl i kilku innych, stwierdziłem że nie zaszkodzi jak również będe użytkownikiem tego forum.
Posiadam Golfa III 1.8 ADZ Pink Floyd, wprowadziłem w nim kilka zmian: zawieszenie -40 mm, rozpórka przednia stalowa regulowana, BBS RZ 7x15" ET20 z polerowanymi rantami, kilka rarytasów jak podstawka na napoje i schowek dolny. Plan zmian był taki aby był jak najbliżej oryginału a zarazem inny od wszystkich, być może już niedługo kolejne zmiany, ale to czas i fundusze o tym zadecydują oraz moja kobieta która próbuje z niego zrobić Hot Rata
.
Pojawiły się także lampy Hella Projector. Zdjęcia już wkrótce, wrzuce w wolnej chwili.
Posiadam Golfa III 1.8 ADZ Pink Floyd, wprowadziłem w nim kilka zmian: zawieszenie -40 mm, rozpórka przednia stalowa regulowana, BBS RZ 7x15" ET20 z polerowanymi rantami, kilka rarytasów jak podstawka na napoje i schowek dolny. Plan zmian był taki aby był jak najbliżej oryginału a zarazem inny od wszystkich, być może już niedługo kolejne zmiany, ale to czas i fundusze o tym zadecydują oraz moja kobieta która próbuje z niego zrobić Hot Rata
.
Pojawiły się także lampy Hella Projector. Zdjęcia już wkrótce, wrzuce w wolnej chwili.
Ostatnio edytowano 20 paź 2007, o 12:51 przez Pawel-B28, łącznie edytowano 1 raz
- Pawel-B28
Witam wszystkich
Witam od nie dawna jestem posiadaczem golfa 3 1,8 90km rok 94.Mam na imie Waldek jestem z wawy pozdrawiam wszystkich maniakow tych autek.
- waldi73
- Berbeć