Moderator: Moderator
Witam, juz niedlugo Golf 1,8
Piotr z Poznania,
jak wroci od lakiernika bedzie to moj pierwszy Golfik.
Narazie wiem ze 1,8 z klima z 96r.
Pozdrawiam wszystkich golfiarzy.
jak wroci od lakiernika bedzie to moj pierwszy Golfik.
Narazie wiem ze 1,8 z klima z 96r.
Pozdrawiam wszystkich golfiarzy.
- vernit
jestem nowy mam 3-2,0 16v
czesc jestem od nie dawna wlascicielem vw golf 3 2,0 16v puki co jestem bardzo z nigo zadowolony
jestem z mikolowa to jest kolo katowic jak jest ktos z okolicy to niech sie odezwie pozdrawiam
jestem z mikolowa to jest kolo katowic jak jest ktos z okolicy to niech sie odezwie pozdrawiam- czorny
- Berbeć
SIEMA
Witam Wszystkich!
Jestem Łukasz, jeżdże po Pomorzu
Konkretnie po Tczewie. Od 2 tygodni mam czarnego Golfa 1.8 (tylko 75PS..., ale i tak go kocham:)) Fajnie, że moge być tutaj i mam nadzieję, że bede tak samo pomocny jak duzo pomocy otrzymam z tego... Naszego... forum
3majcie sie!
Jestem Łukasz, jeżdże po Pomorzu
Konkretnie po Tczewie. Od 2 tygodni mam czarnego Golfa 1.8 (tylko 75PS..., ale i tak go kocham:)) Fajnie, że moge być tutaj i mam nadzieję, że bede tak samo pomocny jak duzo pomocy otrzymam z tego... Naszego... forum
3majcie sie!
- drejas
- Berbeć
Witam ze Śląska!!
Jestem nowy, mam 22 lata jestem z Rudy Śląskiej...chyba wystarczy a teraz cos o moim golfiku...rocznik 96 kolor czarny, silnik 1Z 1.9 TDi wersja GT przebieg 180tys, w wyposazeniu klima elektryka, wspomaganie, brak ABS i poduch:(
-

skuchol - Czytacz
WITAM
Siemanko.
Jestem dyzio83 - zamieszkuję w Rybniku - mam hehe (.............) dużo lat - miesiąc temu zostałe posiadaczem pierwszego GOLFA III kommbi z silnikiem 1,4 benzyna.
Mam nadzieję że znajdę mnustwo ciekawych informacjo na temat tego autka

Jestem dyzio83 - zamieszkuję w Rybniku - mam hehe (.............) dużo lat - miesiąc temu zostałe posiadaczem pierwszego GOLFA III kommbi z silnikiem 1,4 benzyna.
Mam nadzieję że znajdę mnustwo ciekawych informacjo na temat tego autka

- dyzio83
- Berbeć
czesc jestem nowy mam GTIka
witam wszystkich.jestem posiadaczem gti 2.0 8v. pozdrowionka
- tomala
- Czytacz