[/center]Moderator: Moderator
POWITAć :D
Witam. Posiadam golfa 3 93r 1.9 D 5cio drzwiowy w podstawowej wersji ,zielony metalik na stalowych 14' felgach .Po prostu golfik rodzinny. POZDRAWIAM WSZYSTKICH KLUBOWICZOW RAFAL 78
[/center]
[/center]- rafal 78'
Witam wszystkich!!!
Witam wszystkich!!!
Stałem sie dzis posiadaczem Golfa III 1.8 z 97 roku i od razu postanowiłem sie przywitac w klubie.
A mieszkam w Katowicach.
Stałem sie dzis posiadaczem Golfa III 1.8 z 97 roku i od razu postanowiłem sie przywitac w klubie.
A mieszkam w Katowicach.
-

vwgolfiii - Czytacz
Ello:D Witam wszsytkich:)
hej hej jestem nowym klubowiczem ehhe mieszkam w Zmaosciu posiadam Golfika 3 1.9 td
zarejsetrowalem sie poniewaz licze ze na tym o to forum mozna dostac abrdzo dobre info i wogole..
pzodrawiam serdecznie
marcinvirus
zarejsetrowalem sie poniewaz licze ze na tym o to forum mozna dostac abrdzo dobre info i wogole..
pzodrawiam serdecznie
marcinvirus

- marcinvirus
- Berbeć
Witam wszystkich forumowiczów!
Witam wszystkich
jest to trochę spóźnione powitanie gdyż jestem obecny na forum już od jakiegoś czasu i przez ten okres dość dokładnie je przeczytałem - jestem pod wrażeniem fachowości oraz doświadczenia userów, miło mi być w Waszym gronie.
A teraz kilka słów o mnie:
Jestem z Warszawy, moja przygoda z golfami zaczęła się od stareńkiego i zajeżdżonego firmowego mkII w dieslu- jednak ten samochód miał w sobie to "coś" i gdy przyszła pora na zakup własnego auta wybór padł na golfa mkIII tyle, że w benzynie. Jestem szczęśliwym posiadaczem czarnego, trzydrzwiowego golfika od czerwca zeszłego roku. Nie poddałem go żadnemu tunigowi - fabrycznie przyciemnione tylne szyby w kolorze zielonym, podwójny wydech, alufelgi, śliwkowa skóra w środku i klima mi do szczęścia wystarczają. Zrobiłem na nim ponad 25000km i jest bez zarzutu - także moim następnym samochodem najpewniej też będzie Golf, ale (niestety) wersja kombi...
jest to trochę spóźnione powitanie gdyż jestem obecny na forum już od jakiegoś czasu i przez ten okres dość dokładnie je przeczytałem - jestem pod wrażeniem fachowości oraz doświadczenia userów, miło mi być w Waszym gronie.
A teraz kilka słów o mnie:
Jestem z Warszawy, moja przygoda z golfami zaczęła się od stareńkiego i zajeżdżonego firmowego mkII w dieslu- jednak ten samochód miał w sobie to "coś" i gdy przyszła pora na zakup własnego auta wybór padł na golfa mkIII tyle, że w benzynie. Jestem szczęśliwym posiadaczem czarnego, trzydrzwiowego golfika od czerwca zeszłego roku. Nie poddałem go żadnemu tunigowi - fabrycznie przyciemnione tylne szyby w kolorze zielonym, podwójny wydech, alufelgi, śliwkowa skóra w środku i klima mi do szczęścia wystarczają. Zrobiłem na nim ponad 25000km i jest bez zarzutu - także moim następnym samochodem najpewniej też będzie Golf, ale (niestety) wersja kombi...
- Pitt_85
- Berbeć
WITAM FORUMOWICZOW
JOL JESTEM WOJTEK MAM SREBRNEGO GOLFA III 1,6 BENZYNKE,TROCHE PRACY BEDZIE PRZY NIM MAM GO JUZ Z DOBRE 5 LAT I NIE NARZEKA ANI TROCHW NA NIEGO CHOCIARZ ZACZYNA MI JUZ POMALUTKU SZWANKOWAC,MAM NADZIEJE ZE POMOZECIE MI W ROZWIAZYWANIU PROBLEMOW
-

kokosik_20 - Czytacz
Witam serdecznie !!
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.Mam na imie Krzysiek mieszkam obecnie w Bogatyni koło Zgorzelca. Od wczoraj jestem posiadaczem golfinki III 1992 r. 1.8 benzyna.
Kawał czasu chorowałem na to autko... ten i żaden inny i w koncu jest
stoi pod domem
Mam nadzieje ze mnie nie zawiedzie
Pozdrawiam
gho5t
Kawał czasu chorowałem na to autko... ten i żaden inny i w koncu jest
stoi pod domem
Mam nadzieje ze mnie nie zawiedzie
Pozdrawiam
gho5t
-

gho5t - Berbeć
Witajcie...
Witajcie mam na imie Lukasz, wiek 26 lat i jestem obecnie z Lublina... Swojego a raczej wspolnego bo z zona Golfika kpilismy w maju tego roku. Jest to poczciwe 1.6 5d z 1993 roku... Wylatane mial 171000km wiec dosc malo... Jest to wersja Europe ze wspomaganiem, dodatkowo elektryczny szyber który oczywiscie nie wiedziec czemu nie dziala... elektryczne swiatla i imobilajzer... Narazie lata na orginalnych felgach VW ale moze na wiosne stanie na ziemi na czyms fajnym... Zmian zabardzo nie przewiduje jestem raczej za oryginalnoscia auta i jego wpelni sprawnoscia ale zobaczymy...
- seta_lp
cześć
witam jestem nowy na waszym forum, mam golfika1.6 pink floyd czerwony POZDRAWIAM
- tomek-lato
- Berbeć
Witam wszystkich serdecznie :) ...
Czesc
Mam na imie Pawel
, jestem z Wałbrzycha to jest jakies 70 km od Wrocławia, mam 20 lat i kocham silniki diesla a zwlasza GOLFIKI
to jest moja druga milosc zaraz po kobiecie
hehe... obecnie mam Golfa III TDI mam przy nim troche pracy ale mysle ze bedziecie mi doradzac. Mam nadzieje zebede mogl wam jakos pomoc w nie ktorych problemach bo jak wiadomo nikt z nas nie jest alfa i omega
, jesl iktos mialby jakies pytania to chetnie odpowiem
Pozdrawiam
Mam na imie Pawel
, jestem z Wałbrzycha to jest jakies 70 km od Wrocławia, mam 20 lat i kocham silniki diesla a zwlasza GOLFIKI
to jest moja druga milosc zaraz po kobiecie
hehe... obecnie mam Golfa III TDI mam przy nim troche pracy ale mysle ze bedziecie mi doradzac. Mam nadzieje zebede mogl wam jakos pomoc w nie ktorych problemach bo jak wiadomo nikt z nas nie jest alfa i omega
, jesl iktos mialby jakies pytania to chetnie odpowiem
Pozdrawiam
-

Thomas3 - Czytacz