Zestaw głośników na przód

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

Postprzez TunaFish » 3 cze 2011, o 19:16

Nie ma takiej możliwości, żeby grało dobrze :)
Avatar użytkownika
TunaFish
Badacz tematu
 
Posty: 160
Dołączył(a): 5 kwi 2011, o 03:50
Lokalizacja: Bielsko-Biała/Wrocław

 

Postprzez swatu » 3 cze 2011, o 21:04

TunaFish napisał(a):Nie ma takiej możliwości, żeby grało dobrze
potwierdzam.montaz głosników w tylnej półce nie da ci tyle basu co skrzynia,a poza tym dzwiek bedzei skierowany w syfit.a tam chyba raczej nie siedzisz :-D
Avatar użytkownika
swatu
VIP
 
Posty: 4695
Dołączył(a): 9 wrz 2008, o 16:18
Lokalizacja: TKN Końskie
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez ..:VoyteQ:.. » 4 cze 2011, o 05:11

Łaaaa tylko i wyłącznie głośniki z przodu + skrzynka basowa w bagażniku, nic innego nie gra tylko dudni :)
"Dwa kieliszki wystarczą. Najpierw jeden, potem kilkanaście drugich" - J.Tuwim
Moje auto -
moj-golf/91-blekintny-gl-wojtek-t33310.html
Avatar użytkownika
..:VoyteQ:..
Czytacz
 
Posty: 57
Dołączył(a): 18 maja 2011, o 08:14
Lokalizacja: Wieliczka
Rocznik: 1996
Silnik: 1.8
Paliwo: PB
Nadwozie: cabrio

Postprzez Dante » 4 cze 2011, o 10:19

ojj tam ojj tam :mrgreen:
Dante
Czytacz
 
Posty: 52
Dołączył(a): 7 mar 2011, o 17:18
Lokalizacja: Ostrów Wielkopolski

Postprzez tomgrodgryfa » 5 cze 2011, o 00:50

dzieki za rady :D teraz musze je wyciagnac z podszybia wg wskazowek na forum :D jakies dodatkowe rady ? :D
tomgrodgryfa
Berbeć
 
Posty: 11
Dołączył(a): 30 maja 2011, o 12:46
Lokalizacja: szczecin

Postprzez TunaFish » 5 cze 2011, o 00:53

Zapewne wsadzając głośniki nowe w podszybie będziesz wwiercać się w plastik :) Uważaj tam bardzo, żeby nie podziurawić kanałów od nawiewów :) No i wymień sobie przewody, bo oryginalne trochę dupiaste są :P
Avatar użytkownika
TunaFish
Badacz tematu
 
Posty: 160
Dołączył(a): 5 kwi 2011, o 03:50
Lokalizacja: Bielsko-Biała/Wrocław

Postprzez Dante » 6 cze 2011, o 12:51

DAniel, źle mówisz. Wystarczy przecież wyciągnąć półkę (tą, która dzieli bagażnik od szyby) i w niego wmontować. Co do kabli, to puszczasz pod tymi, które masz na progach od środka golfa (wychodzą delikatnie, zero używania siły). Pozdrawiam. ;-)
Dante
Czytacz
 
Posty: 52
Dołączył(a): 7 mar 2011, o 17:18
Lokalizacja: Ostrów Wielkopolski

Postprzez tomgrodgryfa » 6 cze 2011, o 17:42

a jak wyciagnac najlepiej te glosniki ? bez uszkodzen , schemat mam z forum ale co dalej ? jak tam reke wsadzic ? :D
tomgrodgryfa
Berbeć
 
Posty: 11
Dołączył(a): 30 maja 2011, o 12:46
Lokalizacja: szczecin

Postprzez Dante » 6 cze 2011, o 18:03

podnosisz tą osłonę, odkrecasz srubke i wyciagasz.
Dante
Czytacz
 
Posty: 52
Dołączył(a): 7 mar 2011, o 17:18
Lokalizacja: Ostrów Wielkopolski

Postprzez swatu » 6 cze 2011, o 20:25

Avatar użytkownika
swatu
VIP
 
Posty: 4695
Dołączył(a): 9 wrz 2008, o 16:18
Lokalizacja: TKN Końskie
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez tomgrodgryfa » 7 cze 2011, o 11:01

Dziekuje , w sumie 5 min roboty , ostroznej roboty i nowe glosniczki dzwiecza sobie :D fajny pomruk. Zaznaczam ze nie wrzucilem jakiejs poteznej mocy :D 60 W na przod wystarczy :D Dziekuje za fachowa pomoc :D
tomgrodgryfa
Berbeć
 
Posty: 11
Dołączył(a): 30 maja 2011, o 12:46
Lokalizacja: szczecin

Postprzez Dante » 7 cze 2011, o 11:35

Planujesz kolego jeszcze umieścić u siebie w golfie jakieś głośniki? Czy tylko te na podszybie, które włożyłeś?
Dante
Czytacz
 
Posty: 52
Dołączył(a): 7 mar 2011, o 17:18
Lokalizacja: Ostrów Wielkopolski

Poprzednia stronaNastępna strona

- - -



Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości