Moderator: Moderator
Jest to średnica 10cm. Wiem, że z dwóch głośników nie będzie tzw. uderzenia basem, ale zależy mi na jak najlepszej jakości dźwięku i żeby było głosniej niż w tych standardowych, której mają juz 20 lat
Jakby co mam radi grudnig 4x20W. Podsumowując 2 glośniki na przód (10cm) w desce rozdzielczej i dobra jakość dźwięku i żeby grały lepiej niż te standardowe grundiga
Dodam że cena raczej nie gra roli - chodzi o jakość. Proszę doświadczonych o rady.

jest taka sprawa że nie ma u mnie głośników w dzwiach-nawet nie ma na nie standardowego miejsca i to nie jest żart:-/co w takim razie polecaciebogib184 napisał(a):Przecież w desce siedzą gwizdki, w drzwiach woofery. Co innego zamierzasz wepchać w deskę, jak w zestawie musi być gwizdek ? Nie rozumie co Ty kombinujesz

Nie ma z tym problemu, tak jak Kolega napisał - iść na szrot, nabyć kieszenie z miejscem na głośniki od golfa 3 (jeżeli masz 4 drzwi, to chyba z vento pasują) i wtedy masz już pole do popisu w dziedzinie Car Audio 

Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości