Wielkość mała, ale skubaniec jaki ciężki jest 
Moderator: Moderator
Wielkość mała, ale skubaniec jaki ciężki jest 
bogib184 napisał(a):Usłyszysz po podłączeniu jak energicznie on graWielkość mała, ale skubaniec jaki ciężki jest

z podłogą mam jeszcze plany by zrobic wycięcia na trójkąt i apteczke

Jest nie dużo większa niż w tym poradniku wymienionym wyżej, ale ile litrów dokładnie to nie wiem
planowałem kupić głośnik jak kolega wyżej radził RE Audio RE8s4, aktualnie Excursion ale szukając trafiłem na takie coś RE RE-8D4...czy to jakiś nowszy model czy to samo a zamiast 84s jest 8d4??
a dlaczego ? A no dlatego, że cewki trzeba spiąć - jeżeli zepniesz szeregowo, to uzyskasz impedancję 8 Ohm, czyli bezpieczną dla Twojego wzmacniacza, ale wtedy wzmacniacz odda na głośnik połowę mocy z mostka, jeżeli zaś zepniesz cewki równolegle, wtedy uzyskasz impedancję 2 Ohm, a Eyebrid nie jest stabilny w mostku w 2 Ohm. Dla Ciebie suby powinny mieć 1 cewkę 4 Ohm, lub 2 cewki po 2 Ohm i spięte szeregowo.
to zakupie ten z jedną cewką

Bagażnik, nadkola, pod tylną kanapą, tylna klapa. Ja dał bym na to jeszcze filc samoprzylepny - wtedy dużo tłumi hałasów - sprawdzone w poprzednim golfie 
siwulec333 napisał(a):A jaką taśmą dekarską?? Wszystkie są takie same?? I jak do tego się zabrać?? Odtłuścić wszystko i po prostu pozaklejać cały bagażnik z nadkolami??
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 6 gości