doradźcie mi jaką nawigację kupić max 300zł, wiem że dobrze żeby miała AUTOMAPĘ, i była niezawodna
myślałem o firmach Mio, TomTom, Lark ale jak polecacie inne to proszę o modele,
z góry dziękuje za odpowiedzi !
Moderator: Moderator

Ja od razu wgrałem nową Automapę i śmigam aż miło
Duży ekran 5" to jest podstawa bo te małe 3,5" nie są takie czytelne wiadomo o co chodzi... Podałem Ci chyba jedną z najtańszych propozycji, ale myślę, że za takie pieniądze jest warta...
teraz taka nawigacje mozna za 120 zł kupić ale polecam ci nawigacje z większym wyświetlaczem tak jak pisze kolega gluszek jak bym miał kupować jeszcze raz nawigację to też bym kupił larka tyle że z większym ekranem
. Do osobówki wystarczająca 3,5''. Wszystkie aktualizacje masz darmowe w Tom Tom .także głosy,ikony itp możesz wgrywać i usuwać co chcesz, a co do Larka to nie ma nic za darmo, nawigacja jest tania, potem trza bulić nawet za aktualizacje. Jest tylko mapa polski i to jeszcze nie zbyt aktualna.Jak nie wierzysz to wejdz na ich strone i się przekonasz sam
.
Co to za satyswakcja kupić nawigacje z mapą Mapa Map i zaraz ją przegrywać na Auto Mape czy Tele Atlas jak inne nawigacje właśnie ją mają.A po drugie to przegrywanie map to kosztuje,chyba,że kraka wgrywasz.PO co robić problemy sobie z nielegalnymi oprogramowaniami. 
b-bobo napisał(a):A po drugie to przegrywanie map to kosztuje,chyba,że kraka wgrywasz.PO co robić problemy sobie z nielegalnymi oprogramowaniami.
ja tezczaro napisał(a):A na kartę wrzuciłem sobie automapę i sobie wybieram na czym chcę jechać.
b-bobo, ma chyba na mysli jak bys chcial kupic orginal ja tam problemu nie widzeb-bobo napisał(a):o robić problemy sobie z nielegalnymi oprogramowaniami

Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości