jaką nawigację kupić ?

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

Postprzez sweetboy90 » 10 lut 2011, o 21:05

i gitara :hyhy: tylko musisz sie troche z tym pobawic bo AM ma duzo ustawien, ale jak juz zalapiesz to pokazuje super :ok:
Avatar użytkownika
sweetboy90
Badacz tematu
 
Posty: 329
Dołączył(a): 21 maja 2009, o 19:51
Lokalizacja: Śrem Ostrowo

 

Postprzez killah » 11 lut 2011, o 20:16

swatu napisał(a):
sweetboy90 napisał(a):wrzucasz na karte ktora wkladasz do larka
jak mam na nia zrzucic jak w kompie nie mam wejscia na kasry SD :-?


no to wrzuć ją na pamięć wewnętrzną larka przez kabel usb..

instalacja 15min niestety
killah
 

Postprzez sweetboy90 » 11 lut 2011, o 20:40

killah napisał(a):no to wrzuć ją na pamięć wewnętrzną larka przez kabel usb..

zerknij wyzej :ok:
swatu napisał(a):sweetboy90 napisał/a:
niektore larki nie chodza gdy sie je podlaczy pod pc
moj wlasnie nie chodzi ,ale jakos sie uporałem z programem
Avatar użytkownika
sweetboy90
Badacz tematu
 
Posty: 329
Dołączył(a): 21 maja 2009, o 19:51
Lokalizacja: Śrem Ostrowo

Postprzez killah » 11 lut 2011, o 21:14

sweetboy90 napisał(a):
killah napisał(a):no to wrzuć ją na pamięć wewnętrzną larka przez kabel usb..

zerknij wyzej :ok:
swatu napisał(a):sweetboy90 napisał/a:
niektore larki nie chodza gdy sie je podlaczy pod pc
moj wlasnie nie chodzi ,ale jakos sie uporałem z programem


to że problem występuje to nie znaczy że nie można larka podłączać pod pc :)

ja tylko i wyłącznie przez usb ładuję soft na larka bo mi szkoda kasy na larka. Nie jest to jakaś nawigacja w którą opłaca się inwestować 5 dych :D
killah
 

Postprzez swatu » 10 mar 2011, o 11:11

da sie ladowac nawigacje ladowarka telefoniczna o takim samym wyjsciu?
Avatar użytkownika
swatu
VIP
 
Posty: 4695
Dołączył(a): 9 wrz 2008, o 16:18
Lokalizacja: TKN Końskie
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez sweetboy90 » 10 mar 2011, o 18:31

swatu, sprawdz :mrgreen:
Avatar użytkownika
sweetboy90
Badacz tematu
 
Posty: 329
Dołączył(a): 21 maja 2009, o 19:51
Lokalizacja: Śrem Ostrowo

Postprzez swatu » 10 mar 2011, o 21:19

sweetboy90 napisał(a):swatu, sprawdz
nie chce jej spalic :-|
Avatar użytkownika
swatu
VIP
 
Posty: 4695
Dołączył(a): 9 wrz 2008, o 16:18
Lokalizacja: TKN Końskie
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez sweetboy90 » 10 mar 2011, o 21:31

jak nie spalisz telefonu to raczej navi tez nie spalisz... jak juz to nie bedzie ci ladowac
Avatar użytkownika
sweetboy90
Badacz tematu
 
Posty: 329
Dołączył(a): 21 maja 2009, o 19:51
Lokalizacja: Śrem Ostrowo

Poprzednia strona

- - -



Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 3 gości