jaką nawigację kupić ?

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

Postprzez sweetboy90 » 9 lut 2011, o 23:08

swatu, wrzucasz na karte ktora wkladasz do larka, wlaczasz, ustawienia, wybiesz mape, zaznaczasz wybrana mape na karcie wychodzisz do glownego menu i wlaczasz mape. proste :ok: ja mam 43.1 ale w twojej jest tak samo pewnie

[ Dodano: 2011-02-09, 22:11 ]
gluszek napisał(a):Tania i dobra nawigacja :ok:
moja jest wlasnie 2 raz w serwisie ale pewnie mi tylko sie taki model trafil, mimo to navi super :super: polecam
Avatar użytkownika
sweetboy90
Badacz tematu
 
Posty: 329
Dołączył(a): 21 maja 2009, o 19:51
Lokalizacja: Śrem Ostrowo

 

Postprzez swatu » 9 lut 2011, o 23:13

czy wersja 5.3 pojdzie na tym Larku czy szukac czegos nowszego?
Avatar użytkownika
swatu
VIP
 
Posty: 4695
Dołączył(a): 9 wrz 2008, o 16:18
Lokalizacja: TKN Końskie
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez sweetboy90 » 9 lut 2011, o 23:26

oczywiscie ze pojdzie ale beda troche stare mapy :kwasny: szukaj 6.6 jak by co to ci podesle stronke z ktorej mozesz pobrac
Avatar użytkownika
sweetboy90
Badacz tematu
 
Posty: 329
Dołączył(a): 21 maja 2009, o 19:51
Lokalizacja: Śrem Ostrowo

Postprzez swatu » 9 lut 2011, o 23:46

sweetboy90 dzieki wielkie :padam: ,sorry ale bez punktu
Avatar użytkownika
swatu
VIP
 
Posty: 4695
Dołączył(a): 9 wrz 2008, o 16:18
Lokalizacja: TKN Końskie
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez sweetboy90 » 9 lut 2011, o 23:57

swatu, hehe spoko :lol:
Avatar użytkownika
sweetboy90
Badacz tematu
 
Posty: 329
Dołączył(a): 21 maja 2009, o 19:51
Lokalizacja: Śrem Ostrowo

Postprzez swatu » 10 lut 2011, o 00:50

sweetboy90 napisał(a):wrzucasz na karte ktora wkladasz do larka
jak mam na nia zrzucic jak w kompie nie mam wejscia na kasry SD :-?
Avatar użytkownika
swatu
VIP
 
Posty: 4695
Dołączył(a): 9 wrz 2008, o 16:18
Lokalizacja: TKN Końskie
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez sweetboy90 » 10 lut 2011, o 06:27

uuu... To musisz skoczyc do sklepu po czytnik SD, koszt w granicabh 15 zl

[ Dodano: 2011-02-10, 05:43 ]
jak sciagniesz plik, wlaczasz automape na kompie i tam masz wybor instalacji, albo uzywasz karty i czytnika albo na navigacje ja zawsze tego 1 uzywalem bo mialem problemy z podlaczeniem larka
Avatar użytkownika
sweetboy90
Badacz tematu
 
Posty: 329
Dołączył(a): 21 maja 2009, o 19:51
Lokalizacja: Śrem Ostrowo

Postprzez swatu » 10 lut 2011, o 14:45

jest problem zainstalowem Am na kompie potem skopiowalem całośc na karte SD po odpaleniu jej w navi nic nie działa :-?
Avatar użytkownika
swatu
VIP
 
Posty: 4695
Dołączył(a): 9 wrz 2008, o 16:18
Lokalizacja: TKN Końskie
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez sweetboy90 » 10 lut 2011, o 19:40

swatu napisał(a):zainstalowem Am na kompie potem skopiowalem całośc na karte SD
nie nie... na poczatku instalacji AM zadaje pytanie czy chcesz zainstalowac program na karcie, zaznaczasz to i jedziesz dalej, mapy same instaluja sie na karcie, nic nie kopiujesz
Avatar użytkownika
sweetboy90
Badacz tematu
 
Posty: 329
Dołączył(a): 21 maja 2009, o 19:51
Lokalizacja: Śrem Ostrowo

Postprzez gluszek » 10 lut 2011, o 19:45

ja się nie bawiłem z kartą... Kabelek do pc i bezpośrednio na Lark'a wrzucałem... Potem tylko w opcjach nawigacji wybierasz którą mapę ma ładować i śmiga ;-) też byłem zielony ale od czego jest internet swatu??

Tu masz link do forum i tam znajdziesz wszystko czego potrzebujesz. Od wszelkich map do pobrania aż do instrukcji instalacji itd..

http://www.my-navia.pl/
GOLF 3 by głuszek
kliknij i napisz co o nim sądzisz...
Avatar użytkownika
gluszek
Members
 
Posty: 1105
Dołączył(a): 31 lip 2008, o 23:54
Lokalizacja: Poland

Postprzez sweetboy90 » 10 lut 2011, o 20:47

gluszek napisał(a):Kabelek do pc i bezpośrednio na Lark'a wrzucałem...

niektore larki nie chodza gdy sie je podlaczy pod pc, tak jak moj, dlatego pisalem o karcie. Dzieje sie tak w serii 43.1 gdy ma sie windowsa xp + sp 3 to powszechny problem o ktorym jest dosc duzo w necie
Avatar użytkownika
sweetboy90
Badacz tematu
 
Posty: 329
Dołączył(a): 21 maja 2009, o 19:51
Lokalizacja: Śrem Ostrowo

Postprzez swatu » 10 lut 2011, o 20:55

sweetboy90 napisał(a):niektore larki nie chodza gdy sie je podlaczy pod pc
moj wlasnie nie chodzi ,ale jakos sie uporałem z programem .musze tylko na trasie go sprawdzic ,mapa uruchamia sie bez problemu ,na poczatku był tylko błąd mapy ale ,wina była zle odczytywanego pliku teraz jest chyba dobrze :)
wrazie czego bede pisał
Avatar użytkownika
swatu
VIP
 
Posty: 4695
Dołączył(a): 9 wrz 2008, o 16:18
Lokalizacja: TKN Końskie
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Poprzednia stronaNastępna strona

- - -



Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości