chciałem sobie kupić moją pierwszą nawigację w granicach trzystu zł i tu narzuca się pytanie jaką? mam na oku trzy urządzenia ale nie wiem które z nich jest najlepsze. Moje typy to: Mio moov M400 pl, Mio moov 300M pl i TOMTOM start IQ routes pl. Która z nich będzię najlepsza? Dodam, iż będzie używana jedynie w polce.
Silnik: AAM -> AGG Pomógł: 27 razy Wiek: 22 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 2513 Skąd: Kutno
Wysłany: 2010-08-23, 21:06
powiem tak
wybierz coś co będzie ci obsługiwać automapę w najnowszej wersji. Tylko to się liczy jeżeli chodzi o użyteczność. Sam bym mógł ci sprzedać mojego larka 35,7 za jakieś 2 stówki bo planuję jakąś bardziej rozbudowaną kupić - podłączenie do głośników i inne bajery.
taki lark spokojnie wystarczy do podróżowania. Jak już mówiłem liczy się prawie tylko i wyłącznie mapy jakie dana nawigacja może obsłużyć. Jeśli nie obsługuje automapy to od razu omijaj szerokim łukiem
Silnik: Vento 2E Pomógł: 235 razy Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 3757 Skąd: małopolskie
Wysłany: 2010-08-29, 20:14
killah napisał/a:
tam nie ma nic do obchodzenia
ma na myśli odblokowanie Windowsa i wgranie pulpitów żeby móc używać jak palmtopa i wgrywać co się chce, może użyłem złego terminu nie znam się na tym ale Larka 35.7 którego dostałem z Neostradą tak właśnie musiałem "obejść" używając ściągniętych gotowców
Silnik: AAM -> AGG Pomógł: 27 razy Wiek: 22 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 2513 Skąd: Kutno
Wysłany: 2010-08-29, 21:38
pablomed napisał/a:
killah napisał/a:
tam nie ma nic do obchodzenia
ma na myśli odblokowanie Windowsa i wgranie pulpitów żeby móc używać jak palmtopa i wgrywać co się chce, może użyłem złego terminu nie znam się na tym ale Larka 35.7 którego dostałem z Neostradą tak właśnie musiałem "obejść" używając ściągniętych gotowców
acha
w to się nigdy nie bawiłem. Dla mnie służy tylko jako navi. Chciałem na tym zdjęcia otwierać to taka jakość tego wyświetlacza że sobie odpuściłem. Filmy też.
Silnik: 1,6 ABU Pomógł: 28 razy Wiek: 27 Dołączył: 17 Lis 2009 Posty: 2347 Skąd: Skarżysko-Kamienna
Wysłany: 2011-01-02, 20:46
Odświeżę trochę temat. Chcę coś kupić taniego- powiedzmy do 300 zł i w miarę funkcjonalnego- możliwość aktualizacji bez kosztów itp.
Co możecie mi polecić??