Moderator: Moderator
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Nawigacja
chciałem sobie kupić moją pierwszą nawigację w granicach trzystu zł i tu narzuca się pytanie jaką? mam na oku trzy urządzenia ale nie wiem które z nich jest najlepsze. Moje typy to: Mio moov M400 pl, Mio moov 300M pl i TOMTOM start IQ routes pl. Która z nich będzię najlepsza? Dodam, iż będzie używana jedynie w polce.
- mufab
- Berbeć
K@mil
sam teraz taka posiadam i jestem bardzo zadowolony za taka kaske
nic lepszego
nic lepszegoMój VW GOLF 3
moj-golf/by-adek-19-t5645.html
moj-golf/by-adek-19-t5645.html-

Adek19 - Members
Adek19 napisał(a):K@mil sam teraz taka posiadam i jestem bardzo zadowolony za taka kaske nic lepszego
No pewnie super nawigacja i na polske i za granice
szybko przelicza itp Moim zdaniem automapa,mio przy niej sie umywa jedynie Garmin jest podobny-

K@mil - POMOCNIK

powiem tak
wybierz coś co będzie ci obsługiwać automapę w najnowszej wersji. Tylko to się liczy jeżeli chodzi o użyteczność. Sam bym mógł ci sprzedać mojego larka 35,7 za jakieś 2 stówki bo planuję jakąś bardziej rozbudowaną kupić - podłączenie do głośników i inne bajery.
taki lark spokojnie wystarczy do podróżowania. Jak już mówiłem liczy się prawie tylko i wyłącznie mapy jakie dana nawigacja może obsłużyć. Jeśli nie obsługuje automapy to od razu omijaj szerokim łukiem
wybierz coś co będzie ci obsługiwać automapę w najnowszej wersji. Tylko to się liczy jeżeli chodzi o użyteczność. Sam bym mógł ci sprzedać mojego larka 35,7 za jakieś 2 stówki bo planuję jakąś bardziej rozbudowaną kupić - podłączenie do głośników i inne bajery.
taki lark spokojnie wystarczy do podróżowania. Jak już mówiłem liczy się prawie tylko i wyłącznie mapy jakie dana nawigacja może obsłużyć. Jeśli nie obsługuje automapy to od razu omijaj szerokim łukiem
- killah
- killah
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio