Moderator: Moderator
adrian5 napisał(a):Kup oryginalny błotnik. I najlepiej nowy.
Zaczyna znowu!!
Kup nowy i oryginalny za nie wiadomo jaką kasę i polatasz rok jak dobrze nie zabezpieczysz.
Czyli tak samo jak kupisz reperaturkę. Tylko ją dobrze zabezpieczyć i pomalować i polatasz dłużej niż na ori!! Albo tyle samo a taniej!!
Mój Goferek- były:
moj-golf/czarnuch-by-czaro-t26881.html
-

czaro - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
czaro napisał(a):adrian5 napisał(a):Kup oryginalny błotnik. I najlepiej nowy.
Zaczyna znowu!!
Kup nowy i oryginalny za nie wiadomo jaką kasę i polatasz rok jak dobrze nie zabezpieczysz.
Czyli tak samo jak kupisz reperaturkę. Tylko ją dobrze zabezpieczyć i pomalować i polatasz dłużej niż na ori!! Albo tyle samo a taniej!!
633 zł kosztuje oryginalny błotnik. Czy to dużo? Zależy dla kogo.
VW Golf, CL Europe, 1995r., 1.6 AEA, benzynowy.
- adrian5
- Czytacz
adrian5, dla Ciebie pewnie nie. Nie pisałem swojej opinii na Twój temat do tej pory ale widzę że uważasz się za prezesa jakiejś dużej firmy chyba i masz kupę kasy. Tylko że prezesi nie jeżdżą III-kami. Więc wyluzuj stary!!!
Mój Goferek- były:
-

czaro - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
Poszukaj błotników może trafi Ci się oryginalny w twoim lakierze i będziesz miał za max 200pln spokój no i nie kupuj nowego tak jak kolega wyżej napisał... Prezes jak zawsze przesadza...
-

Pro100 - VIP
- Rocznik: 93
- Silnik: R32
Jakbym był prezesem jeździł bym IIIką, ale mega, mega zadbaną, tak, że jakby ktoś wsiadł to po 20 godzinach oględzin nie zobaczyłby śladów zużycia. Właśnie ten Szwed, szef IKEI, jeden z najbogatszych ludzi na świecie jeździ starym Volvo, i nie zabytkiem, ale takim z lat 70-tych, ale mega zadbanym.
VW Golf, CL Europe, 1995r., 1.6 AEA, benzynowy.
- adrian5
- Czytacz
Słuchaj adrian... nie rób syfu koledze w temacie bo zapewne czort go obchodzi co byś robił jak wyglądasz i czym byś jeździł jak byś był prezesem
Naprawdę ogarnij się 
Naprawdę ogarnij się 
-

Pro100 - VIP
- Rocznik: 93
- Silnik: R32
ja kupiłem oba nowe błotniki po 110 za sztukę. Były też po 90 z hakiem ale facet w sklepie powiedział tak: oba są z tej samej firmy ale jeden jest robiony w tej firmie i będzie pasował bez problemów a drugi (ten tańszy) jest robiony przez podwykonawcę i będą problemy z dopasowaniem. Kumpel mi pomalował zakręciłem i jest ok. myślę że na jakieś 2-3 lata będzie spokój
-

mani51 - Members
Apeluję do autora o zmianę tytułu "NADKOLE" 

Mój GTI 2.0 16V ABF
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
-

czepi - Members
ja uzyłem takich reperaturek http://www.motoallegro.pl/item904398359 ... 91_98.html kupione w motoryzacyjnym za 26zł niby wyprodukowane dla firmy DAKOl i tak jak masz zdolnego spawacza blacharza to dopasuje ładnie jak sam chcesz to zapomnij bo idealnie nie pasuja trzeba kombinowac tyle że ten fragment nadkoli jest słabym punktem mk3 i na szrocie dostac zdrowy ten element to tez trzeba miec szczeście.
-

Misiek_B - Czytacz