Moderator: Moderator
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
no wiec dlugo nie postalo i tak jak kolega balo19 fleks kawalek blachy-->formowanie->> srodek do wygluszania ( z pracy) i biteks na to wszystko
tylko tu mala zmiana NITY i sie trzyma 
tylko tu mala zmiana NITY i sie trzyma Nie sztuką jest zabić komara przednią szybą... Sztuką jest to zrobić boczną
-

Murel - Czytacz
ja znam super mechanika ale dosyć daleko od ciebie
http://www.zumi.pl/77033,Auto-Uslugi_Pi ... firma.html
najlepszy mechanik z jakim miałem do czynienia
tani, solidny i szybki
naprawa z dowozem auta do domu (nie żartuje)
kiedyś na zakręcie gościa wyrzuciło i przejechał po całym boku auta mojego taty (błotnik, drzwi i tylni błotnik)
w ubezpieczalni wycenili to na 2600zł a u tego mechanika koszt wyniósł 1100zł z malowaniem (wziął 100zł za malowanie jednego elementu), a auto wygląda jak nowe
http://www.zumi.pl/77033,Auto-Uslugi_Pi ... firma.html
najlepszy mechanik z jakim miałem do czynienia
tani, solidny i szybki
naprawa z dowozem auta do domu (nie żartuje)
kiedyś na zakręcie gościa wyrzuciło i przejechał po całym boku auta mojego taty (błotnik, drzwi i tylni błotnik)
w ubezpieczalni wycenili to na 2600zł a u tego mechanika koszt wyniósł 1100zł z malowaniem (wziął 100zł za malowanie jednego elementu), a auto wygląda jak nowe
-

Firestone - Czytacz
ogniska rdzy
cześć mam w golfie małe ogniska rdzy w miejscach praktycznie mało widocznych, są dopiero widoczne po otwarciu drzwi. i stąd moje pytanie jak mogę zapobiec dalszemu rozprzestrzenianiu. czym zniszczyć rdzę?? czym to zetrzeć? najlepiej krok po kroku od początku do końca
Wydaj mi się że był kiedyś taki temat-poradnik ale nie mogę jakoś znaleźć
pozdrawiam
Wydaj mi się że był kiedyś taki temat-poradnik ale nie mogę jakoś znaleźć
pozdrawiam-

LTD - Czytacz
zamiast szpachli polecil bym mate z włókna szklanego.ale to juz bardziej do duzych dziur.GITgostek napisał(a):jeśli są dziury to szpachla i jazda
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
a ja bym polecił wymienić element na nowy i dopiero polakierować ja miesiąc temu lakierowałem zgnite błotniki i już znowu wyszła rdza przez szpachle i nowy lakier
jak coś mocno zgnite "do kości" to nie warto robić prowizorki ze szpachla ..
jak coś mocno zgnite "do kości" to nie warto robić prowizorki ze szpachla ..- morsdicti
- Members