mroova napisał(a):Emiczka, a powiedz jeszcze coś o swoich prędkościach ponaddźwiękowych
Cicho;p
Moderator: Moderator
mroova napisał(a):Emiczka, a powiedz jeszcze coś o swoich prędkościach ponaddźwiękowych

Jak chcesz pokazywać przyrodę to lepiej iść pieszo na spacer, a auto zostawić na równiutkim parkinguOpik napisał(a):a jak z panna trzeba wyskoczyć w głąb puszczy bo wiadomo na mazurach to jest co takiej pokazywac he.

Jak chcesz pokazywać przyrodę to lepiej iść pieszo na spacer, a auto zostawić na równiutkim parkingu
 masakra, bo mam swiadomosc ze ciezko mi z podworka wyjechac xD a jak bedzie nizej 

skręciłem gwint jeszcze o 20mm 

ooo a do lasu to na rower:P
 ) i pierwszym wrażeniem było to że na łuku czuje się zmęczona, ma zamiar położyć się na boczku i zdrzemnąć  
 albo ratować ją trzeba kontrą bo tyłeczek ma chęć pobocze zwiedzać  
  jestem za glebą  
 a do lasu to spacerkiem za rączkę z dziewczyną
 jak narazie jest super, świetnie się łyka zakręty mimo opon jak narazie 185/65 r14 troche trzęsie i obija wątrobę ale zawsze chciałem mieć gwint i się udało 
 sama frajda 
 jazda na glebiee jeest duuużooo przyjemniejsza. Wygląd wchodzenie w zakręty i trzymanie się drogi bezcenne 
 teraz brava ojca siadła na spręzynach parę cm ze starości ale efekt jakiś jest i już nie buja 
 Zglebiajcie bo nie ma się czego bać 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości