połamałem już chyba z 3 dokładki nie ori naturalnie ( zawsze peka mi lewa strona  
 ). sumując myślę ze poświęcając  brak komfortu zyskujemy stabilne ,pewne w prowadzeniu auto ,lepsze hamulce i nie wspomne o wyglądzie 
Moderator: Moderator
  połamałem już chyba z 3 dokładki nie ori naturalnie ( zawsze peka mi lewa strona  
 ). sumując myślę ze poświęcając  brak komfortu zyskujemy stabilne ,pewne w prowadzeniu auto ,lepsze hamulce i nie wspomne o wyglądzie 
 na garbach taram dokładką ale progiem mieszczę się na styk
 Teraz jezdze na Ta-technix, fakt twardo co akurat mi pasuje i na pl drogach to czuc, ale jak sie wyjedzi na drogi w np niemcy, holandia, to komfort jak w seryjnym a prowadzi sie jak po szynach;)
url]http://www.golf3.pl/topics2/taki-tam-gofer-by-olsens2recarogleba-itp-vt42728.htm[/url]slawek5t napisał(a):rafal9119, auto ma wszędzie wjechać prawda ?

leyn napisał(a): jak nie zauważyłem raz studzienki wystającej z asfaltu...

wiadomo czy to seria czy tez gwint kazde dziury trzeba omijać .leyn napisał(a):wystarczy odrobina wyobraźni oraz umiejętne omijanie nierówności i wszędzie się da wjechać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości