No tak to już jest, ale znalazłem jeszcze jednego golfa GOLF III GTI 8V EDITION 2.0 silnik benzyna 1995 r, super stan w sumie to już dogadałem się o do niego ze sprzedawcą.
Macie foto podglądowe
Moderator: Moderator
• Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
-

Karol B. - Members
Najprościej sprawdzić po wlepce w bagażniku, ori będzie miał wpis GTI
fanty fajne (Recaro i to niebieskie) więc jak za całość 3 tys to obstawiam że tam jest wieeeeeeeeeele do zrobienia. I jak już wszyscy skomentowali maniak NFSów z czasów świetności magazynu GT, więc bardzo prawdopodobne że zajechany jest
fanty fajne (Recaro i to niebieskie) więc jak za całość 3 tys to obstawiam że tam jest wieeeeeeeeeele do zrobienia. I jak już wszyscy skomentowali maniak NFSów z czasów świetności magazynu GT, więc bardzo prawdopodobne że zajechany jest
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Co panowie sprawdzić kupując GT z takich najważniejszych rzeczy bo tak jak mówiłem mam jeszcze jedną fajną okazję do zakupu autka mam nadzieję,że faktycznie tak jak właściciel mówi potrzebuje wiekszego autka i dlatego sprzedaje. I tak myślę,że w sobotę czeka mnie podróż po nowe autko.
-

Vengazo - Badacz tematu
- Rocznik: 2009
- Silnik: 1.9
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Opik napisał(a):Najprościej sprawdzić po wlepce w bagażniku, ori będzie miał wpis GTI
Racja sprawdź wlepkę fabryczną i pewnie do zrobienia tak jak wszyscy pisali bardzo duzo
Powodzenia i przemyślanego zakupu

-

Mario GT - Forumowy wyjadacz
- Silnik: 1.8 ADZ
- Paliwo: PB
To jest ten golf o ktorym jest temat, możliwe ze z tego golfa zrezygnuje i wezmę tego drugiego, Ale na razie wrzucam obiecane foto do oceny. Do wymiany jest środkowy tłumik i mechanizm bagażnika bo od zewnątrz nie można otworzyć.Co o tym myślicie.
-

Vengazo - Badacz tematu
Dziwny jest ten samochod. Z jednej strony niebieskie Recaro, sliczne (stan) felgi, chyba Helenki MkIV na przodzie, czarne blendy, a z drugiej burdel z kablami pod maska, fantastyczne dywaniki, lampy z tylu
, wnetrze zapuszczone jak po ekipie budowlanej i mistrzowski lewarek biegow
, wnetrze zapuszczone jak po ekipie budowlanej i mistrzowski lewarek biegow-

Opik - Members
No właśnie trochę mnie martwi ten burdel pod maską, mam jeszcze jedną oferte na golfa ale to już muszę chyba oddzielny temat założyć żeby ktoś mi podpowiedział co nie co. A i reszcie która również mi pomogła lecą "POMÓGŁ"
-

Vengazo - Badacz tematu
wygląda na niezłego trupa... miał już coś robione z progami - dla mnie to dyskwalifikacja, za rok posypie się cała podłoga i będzie się nadawał na złom
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Nadwozie: 5-drzwiowe
PiJey88 napisał(a):wygląda na niezłego trupa... miał już coś robione z progami - dla mnie to dyskwalifikacja, za rok posypie się cała podłoga i będzie się nadawał na złom
maly offtop - co dyskfalifikuje samochod ktory mial dobrze zrobione progi, bo nie rozumiem? Ogolnie, nie ta konkretna padlina
-

Opik - Members
Opik, dla mnie jakakolwiek ingerencja w ori podłoge/progi dyskwalifikuje samochód, nie kupił bym nawet jak by super mega dobrze zrobione to było. poza tym reszta tego auta nie zachęca nawet aby jechać go obejrzeć
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Nadwozie: 5-drzwiowe