Moderator: Moderator
muj dolny ma w?asnie numer 99 zobacze jaki ma górny i czy wogóle go mam
[ Dodano: 2007-12-13, 20:39 ]
problem z wyciaraczkom rozwiazany przekaznik który powinien byc wsadzony do górnego drugiego gniazda od lewej by? wsadzony do trzeciego gniazda noi mam pytanko do czego jest trzecia górne gniazdo od lewej bo wyje?em z tamt?d przekaznik i w?orzy?em go do drógiego gniazda
[ Dodano: 2007-12-13, 20:39 ]
problem z wyciaraczkom rozwiazany przekaznik który powinien byc wsadzony do górnego drugiego gniazda od lewej by? wsadzony do trzeciego gniazda noi mam pytanko do czego jest trzecia górne gniazdo od lewej bo wyje?em z tamt?d przekaznik i w?orzy?em go do drógiego gniazda
-

piotrus23 - Members
Z wycieraczk? problem rozwi?zany, ale teraz nie zapala - prawda? gniazdo 3 od lewej na górze to sterowanie silnika!!! nie ruszaj, nie zamieniaj przekaznika... P.S Co jest z serwerem tej strony? strasznie dlugo sie laduje (po kilka minut na strone) a polskie znaki wychodza mi jako pytajnik - czy u innych tez tak jest.
-

Zico63 - Members
-

Zico63 - Members
witam! mam golfa 3 kombii i też mi nie działa tylnia wycieraczka. sprawdziłem kable i miałem je popękane, zaizolowałem je i nadal nie działa. w czasie sprawdzania podłączyłem na "krótko" i działa. silniczek od wycieraczki jest sprawny a ona nadal nie działa. co może być przyczyną że nie działa?? i czy może byc do wymiany przycisk do włączania przy kierownicy?? pomóżcie. z góry dzięki
- szymek
- Berbeć
Wycieraczki działają na naj wiekszych obrotach??
Mam problem typu ze wycieraczki działają na naj wiekszych obrotach ,wymieniłem przełącznik od wycieraczek przy kierownic byłem w sklepie chciałem kupic przekaznik odpowiadający za sterowanie wycieraczkam poszedłem do samochodu zeby sprawdzic odrazu i nie mam takiego przekaznika przy bezpiecznikach a w katalogu pisze ze nie ma innego moze on jest gdzies indziej 

-

byry007 - Czytacz
Przekaźnik przedniej wycieraczki ma gniazdo zaraz nad bezpiecznikami, drugie od lewej, numer na obudowie "19" lub "99"(pod nr 72), tam i tylko tam, nie ma innej wersji.
Ale przekaźnik ten odpowiada tylko za pracę czasową - przerywaną. Ja stawiałbym na silniczek: szczotka II biegu lub uzwojenie, choć to niezwykłe bo mało się używa II biegu.
Ale przekaźnik ten odpowiada tylko za pracę czasową - przerywaną. Ja stawiałbym na silniczek: szczotka II biegu lub uzwojenie, choć to niezwykłe bo mało się używa II biegu.
-

Zico63 - Members