Moderator: Moderator
możesz też sprawdzić zwykłym miernikiem czy Ci na tył prąd dochodzi do silniczka - a demontaż obicia tylnej klapy to 5 min roboty - jedna śrubka we wgłębieniu na uchwyt i zatrzaski dookoła- delikatnie podważyć i samo zejdzie. A oizo ma rację, pompka jest gdzieś z przodu - mi też płyn leciał a silnik był przepalony.
- Pitt_85
- Berbeć
wiem ze prad jest i silnik tez jest sprawny bo czasami jak jest mokro na zewnatrz przyciskajac wlacznik ogrzewania wycieraczka sie uruchamia. wydaje mie sie ze gdzies jakies wtyczki i przewody sa pozamieniane tylko gdzie ....
- tommm
- Berbeć
Witam też mam kombi (z 95r.) miałem podobny problem sprawdziłem wiązki kabli w gumowym peszlu tylnej klapy po str. lewej przewody był popękane i zwierały się poizolowałem kolorami i jest OK
- ANDREW7123
- Berbeć
mi pomogl ANDREW7123, oto jego rada:
Witam też mam kombi (z 95r.) miałem podobny problem sprawdziłem wiązki kabli w gumowym peszlu tylnej klapy po str. lewej przewody był popękane i zwierały się poizolowałem kolorami i jest OK
a poza tym wlozylem nowy bezpiecznik w gniezdzie nr 4
mi to pomoglo
pozdrawiam
a poza tym wlozylem nowy bezpiecznik w gniezdzie nr 4
mi to pomoglo
pozdrawiam
- tommm
- Berbeć
Spryskiwacze
witam, mam pytanie odnosnie spryskiwaczy, jak je wyjać bo chciałbym zalozyc podswietlane. Probowalem ale nie chcem na sile nic robic zeby czegos nie polamac.
Dzieki z gory za pomoc
Dzieki z gory za pomoc
- Bandzior
- Czytacz