Bardziej bym się skoncentrował na samej lampie i na kablach. i nikt tutaj tarota nie ustawia i nie wie "tak o" o co chodzi bo nawet nie napisałeś jaką masz lampę...
Przepraszam ale elektryka to dla mnie czarna magia poza tym ja nikogo nie proszę o wróżenie przyczyn ale pytam bardziej doświadczonych ludzi niż ja. Więc tak lampy są najprawdopodobniej oryginalne ale to chyba wszystko co o nich wiem.
Jak koledzy- podaj lampę czy jedna "bańka" h4 czy dwie h1 albo jeszcze inne. Bardzo możliwe że kostka reflektora zarosła nalotem stąd są problemy. Ważne jest też czy dysponujesz kontrolką do napięcia.
MK3 "I'd rather lose by a mile because i built my own car, than win by a inch because someone else built it for me. Your car is your story. Don't let someone else write the book."
MK3 "I'd rather lose by a mile because i built my own car, than win by a inch because someone else built it for me. Your car is your story. Don't let someone else write the book."
Wybacz coś mi się pomieszało z tymi światłami, no ale cóż nie myli się tylko ten co nic nie robi. Dla sprostowania chodziło mi o światła mijania, napięcie nie dochodzi do kostki przy reflektorze.
Mam pytanie żeby nie zakładać milionowego tematu, szukajka nie rozwiała moich wątpliwości.
W golfie miałem Ori lampy 2xH1, obecnie jest H4. Problem polega że długie świecą razem z mijania, przez co troszkę się tam grzeje. Nie ma zworki Pytanie moje brzmi : co zrobić aby świeciły oddzielnie jak w ori h4 ?