dzięki, a wiesz może co może być przyczyną takiego działania kierunkowskazu? Postojówki działają, awaryjne działają, prawy kierunek działa a jak włącze lewy to brzęczy...
Brak dobrego styku w tej manetce najprawdopodobniej, wszystko jest demontowalne - możesz wyczyścić przy okazji. Tylko przy rozkładaniu zapamiętaj sobie jak to było złożone.
Tak razem z taśmą, pod kierownicą odpinasz wtyczkę od taśmy. Nawiniesz ją bez problemu o ile się nie przerwała, tylko pamiętaj o dobrym jej ustawieniu.
Taśma nie jest przykręcona do kolumny.
Ostatnio edytowano 23 mar 2014, o 13:02 przez klaudek669, łącznie edytowano 1 raz
sprawdzałeś bezpiecznik ? wtyczkę w lampie ? są tam bolce , któryś weszedł do środka i nie świeci miałem tak kiedyś . Sprawdź 12 bezpiecznik 10 A jest od prawego światła drogowego .
Zmieniłem dla sprawdzenia włącznik świateł ( od mojego różnił się tym że ma halogeny przód i brak regulacji wysokości)
Podłączyłem go wszystko okej i go zostawiłem w aucie.
Po jakimś czasie zauważyłem że światła mi świecą...
Samochód wyłączony na włączniku wyłączone i nadal świecą. Kombinowałem chwilę, włączałem wyłączałem, uruchamiałem silnik itp. Zamontowałem spowrotem swój włącznik i nadal nic.
Wyjęcie bezpiecznika z gniazda nic nie dało. Dopiero gdy wyjąłem bezpiecznik przy przekaźniku przestały świecić. I tylko ta możliwość wyłącza mi światła nic innego...
HELP
[ Dodano: 2014-05-10, 16:59 ] podbijam.
Kurde potrzebuje bardzo pomocy co może być nie tak.