Moderator: Moderator
a co to jest? koledzy z niemieckiego forum piszą o numerach WGSZtberent napisał(a):DPN
tak że masz jakąś wiedzę to podziel się nią lub zamilknij na wieki

-

marcinkoz2910 - Members
mfa do 1.8 aam
elo
potrzebuję informacji jaki licznik mfa (dokładnie) potrzebny jest aby działał w 1.8 aam.
bo reszta wiązek i przęłącznik mfa to chyba jest już taka sama
potrzebuję informacji jaki licznik mfa (dokładnie) potrzebny jest aby działał w 1.8 aam.
bo reszta wiązek i przęłącznik mfa to chyba jest już taka sama
- killah
killah, jak do poprzedniego mojego AAM zakładałem licznik to kupiłem go w ciemno, chciałem tylko żeby miał obrotek, patrze a to taki mfa mi sie trafił
wszystko działało cacy, nawet nie przekłamywał na km/h,ale spalanie to troche dziwne było
wszystko działało cacy, nawet nie przekłamywał na km/h,ale spalanie to troche dziwne było-

darkmen21 - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 1.8
- Paliwo: PB
- Nadwozie: cabrio
witam. a ja mam takie pytanie.miałem założony licznik z tym wielkim zegarem a nie dawno zalożylem od gti z obrotomierzem. wszystko działa.mozna zmienic na wyświetlaczu żeby zamiast godziny pokazywalo np. spalanie? dodam ze przy manetce nie ma przełącznika...
- dantel87
- Berbeć
dantel87 napisał(a):witam. a ja mam takie pytanie.miałem założony licznik z tym wielkim zegarem a nie dawno zalożylem od gti z obrotomierzem. wszystko działa.mozna zmienic na wyświetlaczu żeby zamiast godziny pokazywalo np. spalanie? dodam ze przy manetce nie ma przełącznika...
do 1.4 mfa nie założysz to raz mimo że sobie kupisz licznik z funkcją mfa. 2 liczniki są 3 rodzaje.
zegar
obrotomierz
obrotomierz + mfa
tak w skrócie. Zapewne ty masz tylko obrotomierz.
- killah
założy MFA i będzie działać ale w 1.4 nie uruchomi funkcji spalania
temp. oleju da się zrobić wystarczy specjalna podkładka pod filtr oleju i czujnik '
temp. powietrza to bajka bo też wystarczy czujnik
reszta ruszy bez problemu poza spalaniem
temp. oleju da się zrobić wystarczy specjalna podkładka pod filtr oleju i czujnik '
temp. powietrza to bajka bo też wystarczy czujnik
reszta ruszy bez problemu poza spalaniem
-

marcinkoz2910 - Members