Panowie mam zagadkę Założyłem przez weekend u siebie pełen pakiet elektryki ( Szyby, lustra, central ) Wszystko śmiga elegancko ale mam problem z lusterkami Mianowicie kiedy przełączę przycisk na prawe lusterko i dam joyem w doł zamyka mi auto Czy ktoś wie co może być nie halo ? Kable mam dobrze podłączone, sprawdzałem i wszystko się zgadza
Może szukaj zwarcia jakiegoś ? jak na bank masz kable dobrze to albo zwarcie się robi na tym przełączniku albo na jakimś kablu i może takie rzeczy robić ... ale obstawiam że jednak masz coś źle podłączone xD
Witam. Mam problem w moim golfie z elektrycznym lusterkiem prawym otóż zakupiłem nowe i okazało się że ktoś pomieszał kable przy kostce tyle tylko że po poprawnym podłączeniu na joysticku sterowania lusterkami nie działają przyciski w prawo i w dół tj na żaden kabel nie idzie napięcie. Proszę tylko o wskazówkę gdzie szukać problemu. Czy to wina joysticka czy może okablowania bo juz zgłupiałem. Dodam tylko że ustawianie lewego lusterka przebiega bezproblemowo.
Nie jest opuszczone , może po prostu nie każdy zna odpowiedź na twoje pytanie i prośbę ... ja od siebie dodam że spróbuj wpierw zamienić na inny przełącznik , jak to nie pomoże to może masz coś z lusterkiem prawym skoro lewe działa , sprawdź kable które idą czy nie ma gdzieś przerwy ...