Chciałbym zobaczyć jakie kostki idą do skrzynki bo moja byłą łączona i możliwe że coś źle zrobiłem

Dzięki z góry

Moderator: Moderator

krazek1 napisał(a):Sprawdź kostki czy nie są luźne na wszystkich włącznikach od elektrycznych szyb i od włącznika od szyberdachu i posprawdzaj jeszcze czy masz dokręcone przyłącze przy drzwiach które wchodzi w karoserie samochodu
. Przycisk od szyby kierowcy nie reaguje. Przycisk obok (tego od kierowcy) otwiera szybę pasażera, ale nie zamyka już tejże szyby. Przycisk na drzwiach pasażera działa normalnie- czytaj otwiera szybę i zamyka. Podświetlenie jest na wszystkich trzech przyciskach. Co mogło się stać? Lusterka elektryczne działają normalnie. Od czego zacząć? Czy szyby elektr. są na jednym bezpieczniku?Czy lewa prawa jak lampy? Jutro zajrzę do skrzynki bezpieczników.
przerwany był kabel czerwono żółty na zgięciu drzwi, który wchodzi do środka samochodu.
po przyciśnięciu przycisku schodzą zawsze tylko kawałek a jak zrobić by po wciśnięciu zeszła cała szyba lub się domknęłą? wymieniałem ostatnio oba mechanizmy i oba działają tak samo. Szukałem info na temat resetowania szyb coś znalazłem ale nie zadziałało...Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot], Google [Bot] i 21 gości