Moderator: Moderator
- Golf Maniak
- Members
- Rocznik: 1997
- Silnik: 1595 AFT
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
palio napisał(a):Ja w czerwcu odpadam. Najlepiej w wakacje. Zabrałbym ze sobą całą rodzinkę
No to klops
sam tego nie ogarnę myślałem ze się pojawisz 
Mój Granaciak
moj-golf/granat-mlodymk3-t70008.html
-

marcinwv - Gaduła
Oj fanie by było znowu spotkac sie ze stara ekipa z Wisniowej góry jak i z nowymi uzytkownikami,ale z własnego doswiadczenia wiem,ze bedzei to ciezkie do zrealizowania.
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
Ja chętnie wpadnę. Kolego na pewno ci ktoś pomoże 

moj-golf/moj-ukochany-golf-3-prosto-od-emiczki-t41103.html -Ma była miłość 

-

Emiczka - VIP
- Rocznik: 2003
- Silnik: 1.6 passat B5fl
- Nadwozie: kombi
- Golf Maniak
- Members
- Rocznik: 1997
- Silnik: 1595 AFT
Lódzkie to dobra lokalizacja. Pomorze czy Śląsk beda mieli podobna trase do Przejechania:):):)
A z resztą gdzie by się nie odbył to ja się piszę ale co do terminu to nie wiadomo jak z praca będzie ale postaram się wolne załatwic i dam znać.
Czy termin 5-7 czerwca w Rafie jest pewny??????
A z resztą gdzie by się nie odbył to ja się piszę ale co do terminu to nie wiadomo jak z praca będzie ale postaram się wolne załatwic i dam znać.
Czy termin 5-7 czerwca w Rafie jest pewny??????
ALEX
-

Aleks84 - Berbeć
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2.0
OsaBDG napisał(a):Mi tam pasuje i tak będzie trzeba wolne w pracy wziąća no i pewnie będę chciał się do kogoś przykleić gdzieś w pobliżu Bydgoszczy wiadomo w kilku raźniej przekulać się na glebie przez przeszkody
w razie by wypaliło to możemy się zgadać na autostradzie A1 i możemy razem jechać
-

Siw3k - Members
- Rocznik: 2002
- Silnik: 1.8T
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Witam wszystkich zainteresowanych zlotem którym chciałem się zająć w tym roku ale mimo swoich chęci oraz współpracy i wsparcia z lokalnymi mediami niestety ja z organizacji rezygnuje ponieważ nikt nie zgłosił się do mnie do tej pory w celu jakiej kolwiek pomocy oraz podpowiedzi z forum admini się nie interesują i nie poczuwaja do tego wiec gdzie sens tak jak wcześniej pisaliscie i z tego co można zauważyć tylko na Śląsku jest ekipa ludzi która mogłaby coś zdziałać w temacie bo ich trochę jest a w łódzkim lipa. Chyba rozumiecie
Mój Granaciak
-

marcinwv - Gaduła
U nas na Śląsku było by kilka opcji na zorganizowanie spotu
Byłaby możliwość ustawienia się na Ośrodku w Jaworznie , lub podczepienia pod jakąś imprezę typu Summer Cas Party na wykupiony wcześniej sektor klubowy
Tylko teraz pozostaje pytanie , komu będzie chciało się jechać dość spory kawałek drogi. Bo jednak do Łodzi większość miała podobną odległość
Byłaby możliwość ustawienia się na Ośrodku w Jaworznie , lub podczepienia pod jakąś imprezę typu Summer Cas Party na wykupiony wcześniej sektor klubowy
Tylko teraz pozostaje pytanie , komu będzie chciało się jechać dość spory kawałek drogi. Bo jednak do Łodzi większość miała podobną odległość

-

bambo - Moderator Globalny
- Rocznik: 98
- Silnik: 1.8 20V AGN
Ja Cie rozumiem dlatego również byłem za organizacja w centralnej Polsce aby każdy miał w miarę blisko wiadomo długa droga zglebione auta różne poj silnika itp itd ale niestety samemu to wiesz jak jest..... A też nikt nie będzie pilowal np 350 km na jeden dzień
Mój Granaciak
-

marcinwv - Gaduła
Powrót do ZLOTY OGÓLNOPOLSKIE I ZAGRANICZNE