Moderator: Moderator
sporo sie dziejePaweu napisał(a):Dzieje się coś w temacie ?
Mój GOLF moj-golf/joker-1-9-tdi-t61143.html
-

hanawald - Members
- Rocznik: 97
- Silnik: 1.9 tdi
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Witam wszystkich tak jak pisalem caly czas probuje cos zalatwic w temacie samodzielnego zlotu na ta chwile mam wstepne potwierdzenie przez nasze radio 104'7 fm oraz salon w zdunskiej woli autoweber ze zorganizuja zlot jedno dniowy pod salonem vw (nagordy naglosnienie itd)
kwestia jest taka ze szukam wciaz lokalizacji na zlot trzy dniowy jak narazie zanalazlem w okolicy cos takiego http://www.rafa-jeziorsko.eu/ dzis tam pojechalem lecz nie zastalem wlasciciela
po obgadaniu sprawy z palio jesli sie uda to zrobic na rafie to spedzic tam piatek , sobota a w niedziele jechac pod salon vw w zduni na pokaz dla mieszkancow jakies konkurs itd
nic nie jest pewne ale musze juz mniej wiecej znac ilosc aut ktory sie zjawi
wiec moze niech powoli sie ludzie deklaruja czy sie zjawia jak cos
pozdrawiam
kwestia jest taka ze szukam wciaz lokalizacji na zlot trzy dniowy jak narazie zanalazlem w okolicy cos takiego http://www.rafa-jeziorsko.eu/ dzis tam pojechalem lecz nie zastalem wlasciciela
po obgadaniu sprawy z palio jesli sie uda to zrobic na rafie to spedzic tam piatek , sobota a w niedziele jechac pod salon vw w zduni na pokaz dla mieszkancow jakies konkurs itd
nic nie jest pewne ale musze juz mniej wiecej znac ilosc aut ktory sie zjawi
wiec moze niech powoli sie ludzie deklaruja czy sie zjawia jak cos
pozdrawiam

Mój Granaciak
moj-golf/granat-mlodymk3-t70008.html
-

marcinwv - Gaduła
Wlasnie z radia proponowali date poczatek czerwca mniej wiecej 

Mój Granaciak
-

marcinwv - Gaduła
Paweu robie co moge nie jest tak latwo ogarnac wszystko jechac tu i tam a sam widzisz kazdy lodzkie lodzkie a tu z lodzkiego sam sie odezwalem wiec troszke zrozumienia . Jesli macie jakies miejscowki w lodzkim to podajcie linki 

Mój Granaciak
-

marcinwv - Gaduła
marcinwv napisał(a):Paweu robie co moge nie jest tak latwo ogarnac wszystko jechac tu i tam a sam widzisz kazdy lodzkie lodzkie a tu z lodzkiego sam sie odezwalem wiec troszke zrozumienia . Jesli macie jakies miejscowki w lodzkim to podajcie linki
Spokojnie. Nie cisnę..
A co do miejscówki... Coś nad wodą by się przydało.. W okolicach Jeziorska nie ma żadnych pól kempingowych czy coś ?
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
Wiesz co pewnie sa nie wiem dokladnie ale czytajac wczesniejsze posty to co niektorzy chcieli domki wiec tylko to w mojej okolicy z domkami wc itd ciagle szukam czegos pytam znajomych 

Mój Granaciak
-

marcinwv - Gaduła
uuu no to widzę że muszę się sprężać z tematem
ale moim zdaniem żeby zlot był jeszcze większy można by spróbować skontaktować się z forumvento.org czy też by się przyłączyli
a sprawa z jeziorem jak dla mnie bajka 
ale moim zdaniem żeby zlot był jeszcze większy można by spróbować skontaktować się z forumvento.org czy też by się przyłączyli
a sprawa z jeziorem jak dla mnie bajka 
-

Pozor - Members
Sprawa adminow co do polaczenia z innym forum temat jest zlot golf 3 klub polska
mam nadzieje ze wypali miejscowka zobaczymy 
mam nadzieje ze wypali miejscowka zobaczymy 
Mój Granaciak
-

marcinwv - Gaduła
to chyba też puszczę info na vento forum na ten temat i zobaczymy co i jak
!up
stworzyłem temat na vento forum, jakieś zainteresowanie jest . Ja mam szczere nadzieje że się powiedzie takie połączenie
http://forum.vwvento.org/viewtopic.php?p=280047#280047
!up
stworzyłem temat na vento forum, jakieś zainteresowanie jest . Ja mam szczere nadzieje że się powiedzie takie połączenie
http://forum.vwvento.org/viewtopic.php?p=280047#280047
-

Pozor - Members
Powrót do ZLOTY OGÓLNOPOLSKIE I ZAGRANICZNE