a szkoda bo dawniej szedł spot za spotem a teraz to upadło 
Moderator: Moderator
a szkoda bo dawniej szedł spot za spotem a teraz to upadło 
trochę podupadł Śląsk po tym co sie stało przed Summer Cars party 

.Panowie ja niestety byłem wyjęty z życia 4 miesiące i prawde mówiąc nadal będę aczkolwiek forum postaram się odwiedzam w najbliższym czasie dość regularnie.
osobiście po tegorocznym scp odechciało mi sie cokolwiek robic i działać w tej grupie bo praktycznie już jej nie ma,nie licząc fan page na fb ale tam jest tak jak mówił kolega,zdjęcia aut przed domami,zakupy nowych felg itp,natomiast o integracji osobistej w jakiejkolwiek formie z nowymi nie ma mowy
dlatego pozostają mi kontakty z starymi uczestnikami zlotow,spotow itp i mam nadzieje ze w przyszłym roku bedzie nam dane sie spotkac nie raz nie dwa.Pozdrawiam.
tyle odemnie.
na razie trzeba przezimować i ewentualnie na wiosne pełną para spotować nawet w kilku czemu nie 
GolfiarzJR napisał(a):Krystian , spoko luzik ja będe z tobą w kontakcie jak będe rozmyślał nad jakimś wypadem na zlot/spotna razie trzeba przezimować i ewentualnie na wiosne pełną para spotować nawet w kilku czemu nie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości