Moderator: Moderator
-

Or3L - Moderator
- Rocznik: 1996
- Silnik: AEE
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Witam wszystkich po mojej dluzszej nieobecnosci. Spowodowana byla ogromnym natlokiem obowiazkow i musialam na chwile odsunac swoja aktywnosc na dalszy plan( szkola, egzaminy, praca, praktykii, sprzedaz i kupno nowego auta) powoli mozna powiedziec ze wychodze na prosta takze bede sie starac byc na bierzaco ze wszystkimi spotami i spotkaniami. W najblizszych dniach postaram sie ogarnac wstecz co tu sie dzialo. To tyle z mojej strony, witam ponownie panowie i panie 

-

Pou - Czytacz
Re: POGAWĘDKI GRUPY ŚLĄSK
Witam wszystkich, jeszcze się tu nie udzielałem, bo dopiero od niedawna ja i moja trójka przesiadujemy na forum. Mam pytanie odnośnie "autoszrotów" w Tychach +/-20km od Tychów. Szukam punktu, w którym jest możiwość zakupu drobnicy/plastików, ogólnie części niemechanicznych takich jak blendy, listwy, prowadnice od ele szyberdachu, orientuje się ktoś gdzie warto podjechać/przedzwonić? U siebie sprawdziłem chyba wszystkie punkty, ale tutaj handlują tylko "igła stanem" jeśli chodzi o większe, droższe części. Pozdrawiam
.
.-

Hatephones - Czytacz
Hatephones napisał(a):Witam wszystkich, jeszcze się tu nie udzielałem, bo dopiero od niedawna ja i moja trójka przesiadujemy na forum. Mam pytanie odnośnie "autoszrotów" w Tychach +/-20km od Tychów. Szukam punktu, w którym jest możiwość zakupu drobnicy/plastików, ogólnie części niemechanicznych takich jak blendy, listwy, prowadnice od ele szyberdachu, orientuje się ktoś gdzie warto podjechać/przedzwonić? U siebie sprawdziłem chyba wszystkie punkty, ale tutaj handlują tylko "igła stanem" jeśli chodzi o większe, droższe części. Pozdrawiam.
Ja mogę polecić szrot ale w Sosnowcu
jesli Ciebie to interesuje 
- Golf Maniak
- Members
- Rocznik: 1997
- Silnik: 1595 AFT
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Golf Maniak napisał(a):Ja mogę polecić szrot ale w Sosnowcujesli Ciebie to interesuje
Jak możesz zarzuć adresem lub numerem telefonu jak posiadasz
.-

Hatephones - Czytacz
Hatephones napisał(a):Golf Maniak napisał(a):Ja mogę polecić szrot ale w Sosnowcujesli Ciebie to interesuje
Jak możesz zarzuć adresem lub numerem telefonu jak posiadasz.
Ul.Wojska Polskiego 130?(dolina kamienia i auto-złom)jest na jednym placu.Pracownicy są dość leniwi i rzadko kiedy wyciągają potrzebne części z samochodu jeśli znajduje się na placu dlatego radzę zabrać ze soba narzędzia i wyciągnąć sobie samemu ale ma to swój plus bo zawsze dzięki temu mam argument przy negocjacji ceny
nie wiem ile w tej chwili na placu stoi golfów ale zawsze jedna dwie sztuki stały osobiście wykupiłem z tego szrotu trochę tajtli dla Siebie w rewelacyjnych cechach 
- Golf Maniak
- Members
- Rocznik: 1997
- Silnik: 1595 AFT
Ktoś jutro zawita na pogoria treffen? 

-

Ciastko - Badacz tematu
witam wszystkich, moja propozycja banera na summer cars, wymiar 250x80 cm

-

edward_k - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
ale tu Cisza
co z Wami Panowie ?
co z Wami Panowie ?-

bambo - Moderator Globalny
- Rocznik: 98
- Silnik: 1.8 20V AGN
Ogólnie to tak , wiekszośc ludzi ma w dupie i wolą sobie samochody pokazywać na page'u naszym na fejsie , zero zorganizowania mimo prawie 200 osób , na SCP 2015 było nas z 6 z forum , a obligowało się z 20 osób , na spoty nikt nie jeździ bo teraz modne jest fanpage na fejsie i robie tam zdjęc w garażu bo takie pikne samochody mamy , ogólnie ta grupa nie istnieje przynajmniej dla mnie po prostu szkoda czasu bo integracji z tego nie zrobimy , lepiej działać w grupie 5 aut bo przynajmniej się dogadasz
-

GolfiarzJR - Administrator
- Rocznik: 1984
- Silnik: 2.5