Nysa zaliczona 
Moderator: Moderator
Or3L napisał(a):No warto było świetna impreza dobre wozidla no i swietne towarzystwo ekipy która nigdy nie zawodzi ^^

maximus_spi napisał(a):Przemek,Patryk do ktorej byliscie w koncu wczoraj?? Ja mialem dołączyc do Pawła pod wieczor ale niestety całodniowe słonce osłabiło mnie i wracałem z powrotem,mam nadzieje ze juz na scp w koncu poimprezujemy w komplecie
szkoda trochę że nie przyszedłeś bo nie było okazji się pożegnać (chociaż lepiej się witać jak żegnać).Na scp obowiązkowo trzeba popić

no tez żaluje ale dobrze że chociaz ześmy sie na chwile wszyscy przywitali
z załóżenia miałem jechac obowiązkowo na 2 dni ale niestety sytuacje życiowe szybko sie niestety zmieniaja maximus_spi napisał(a):Juz mi sie imiona myląno tez żaluje ale dobrze że chociaz ześmy sie na chwile wszyscy przywitali
z załóżenia miałem jechac obowiązkowo na 2 dni ale niestety sytuacje życiowe szybko sie niestety zmieniaja
.We wrześniu odbijemy sobie mam nadzieję 

maximus_spi napisał(a):tak tez niestety wracałem wczoraj kolo 20 spalony i zmęczony całodniowym słońcemale najważniejsze ze pierwsza nysa w karierze zaliczona

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości