Moderator: Moderator
Jak wyglada jazda golfikiem zimą na sport zawiasie
Mam golfa 1.8 na sport zawiasie zastanawiam się czy warto wymieniać zawieszenie przed zimą na tradycyjne. Proszę o wasze opinie
- GrEgMk3
- Berbeć
Witam.Również jak w powyższych odpowiedziach posiadam do sprzedania używane zawieszenie sportowe z mojego Golfa III.Dlaczego wymieniłem?Mieszkam w Wałbrzychu, a drogi i koleiny są tu masakryczne, więc nie chciałem urwać kolektora.Jest sprawne i fajnie prezentował się golf na nim.Teraz trochę stracił na wyglądzie, ale naprawdę z przykrością wymieniałem je, lecz byłem zmuszony.
Pozdrawiam.Darek
Pozdrawiam.Darek
- Darius67
- Berbeć
PODWYŻSZENIE SPORT ZAWIESZENIA !!!
Moje pytanie jest takie.Mam golfika z niemiec z zawieszeniem sportowym(żółte sprężyny i amory) można jakoś podnieść golfika
ale żeby obyło się bez wymiany tych podzespołów.. jazda zimą w tak niskim aucie to jest zgroza.Prosze o konkretne propozycje
ale żeby obyło się bez wymiany tych podzespołów.. jazda zimą w tak niskim aucie to jest zgroza.Prosze o konkretne propozycje- krystianN
- Berbeć
Jeśli to nie gwint to bez wymiany sie nie obejdzie. Zdejmij hokej spod zderzaka i dasz rade ![:]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
![:]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
GrEgMk3 napisał(a):Żółte amortyzatory czerwone sprężyny
ale to o niczym nie mówi... Kolorki moga byc rozne, podaj firme i o ile obnizają (-35,-40,-60,-80)
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
jak podniesc golfaIII
witam mam pytanie. jak podnieść golfa III ze zwyklym zawieszeniem. ma on strasznie maly przeswit. amortyzatory mam wszystkie w dobrym stanie bo ok 80% kazdy i nie wiem czy wymienic sprezyny i czy to cos da wogule.
- Rooney126
- Berbeć